Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Ilfov şi Suceava la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R fac, miercuri, 31 de percheziţii la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări. 29 de persoane vor fi duse la audieri.

RomaniaTV.net
10 oct. 2018, 05:23
Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Ilfov şi Suceava la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova fac, miercuri, 31 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu ţigări.

Descinderile au loc în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Ilfov şi Suceava.

”Din cercetări a reieşit că, din anul 2017 şi până în prezent, persoanele bănuite în cauză s-ar fi aprovizionat cu ţigări provenite din spaţiul extracomunitar, fără a deţine documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit şi comercializat în diverse localităţi. Pachetele de ţigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autorităţile din Ucraina şi Moldova”, a transmis Poliţia Română.

În urma acţiunii, 29 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri.

La acţiune participă şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Suceava, precum şi jandarmi din cadrul B.S.I.J. Bucureşti şi Gruparea Mobilă Matei Basarab din Ploieşti.