Zeci de şoferi au fost prinşi conducând cu peste 180 de kilometri la oră pe autostrăzi. Cea mai mare viteză a fost pe A3

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 68 de şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 de kilometri la oră., zece dintre ei având peste 200 de kilometri la oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 223 de kilometri la oră pe Autostrada A3.

25 iun. 2018, 11:44
Zeci de şoferi au fost prinşi conducând cu peste 180 de kilometri la oră pe autostrăzi. Cea mai mare viteză a fost pe A3

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 18 – 24 iunie, 68 de şoferi care circulau cu viteze de peste 180 de kilometri la oră pe autostrăzi au fost depistaţi de poliţişti, zece dintre ei fiind înregistraţi de aparatul radar conducând cu peste 200 de kilometri la oră.

Cea mai mare viteză, 223 de kilometri la oră, a fost înregistrată în după-amiaza zilei de 23 iunie, când poliţiştii Biroului Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov. El a fost amendat cu 2.900 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

De asemenea, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat opt şoferi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, în două cazuri au fost întocmite dosare penale, iar în celelalte şase cazuri au fost aplicate amenzi, fiind luată totodată măsura reţinerii permisului de conducere şi eliberarea unei dovezi fără drept de circulaţie.