Zgonea: Antonescu este INSTABIL, te vinde pe doi zloţi, pe doi lei, dacă are el un interes personal

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că liderul PNL Crin Antonescu este "instabil" şi "te vinde pe doi lei dacă are el un interes personal, asta a făcut şi cu USL".

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 10:46
Zgonea: Antonescu este INSTABIL, te vinde pe doi zloţi, pe doi lei, dacă are el un interes personal

Este evident pentru toată lumea că Antonescu a trădat interesul societăţii româneşti, a minţit în toată această perioadă după o înţelegere ascunsă cu Traian Băsescu şi cu PDL. A vândut foarte uşor proiectul pe care noi l-am construit într-un interes personal al lui Crin Antonescu minţind şi manipulând voturile românilor care au crezut în USL şi în cuvântul lui Crin Antonescu. Pentru mine este o mare dezamăgire, eu nu cred că un astfel de om trebuie să reprezinte România vreodată în vreo funcţie. Îmi pare rău că folosesc acest cuvânt ca politician, Crin Antonescu este instabil, te vinde pe doi zloţi, pe doi lei, dacă are el un interes personal, asta a făcut şi cu USL”, a spus Zgonea, citat de Agerpres.

Valeriu Zgonea: Antonescu a greşit. Încrierea în PPE – un anunţ previzibil

El a adăugat că Antonescu ‘a trădat plecând cu PNL în PPE’.

„Să pleci de lângă oameni doar pentru că cineva ţi-a promis o altă funcţie, nu ştiu dacă această chestiune este scrisă în Constituţie şi democraţie, că cineva poate să-ţi dea o funcţie de preşedinte în locul lui, nu cred că este ereditară. Antonescu a trădat plecând cu PNL în PPE, nu cred că va fi apreciat nicăieri, trădătorii nu sunt apreciaţi, sunt acceptaţi, dar nu sunt apreciaţi„, a precizat Zgonea.

PNL trece la PPE. Conducerea partidului a VOTAT afilierea la populari

Zgonea a precizat că preşedintele PNL va ‘înfunda’ partidul, iar dacă va continua pe linia pe care a pornit, ‘PNL nu va mai candida la următoarele alegeri sub sigla PNL, va fi o altă siglă şi un alt partid în care va fi introdus PNL’.