Zgonea îi răspunde lui Dragnea: Suma deplasărilor mele în alte instituţii este mai mică decât a celor care fac afirmaţii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, legat de afirmaţiile lui Liviu Dragnea, care a spus că acesta mergea des la Cotroceni, că "suma deplasărilor sale în alte instituţii este mult mai mică decât a celor care fac afirmaţii".

16 mai 2016, 11:44
Zgonea îi răspunde lui Dragnea: Suma deplasărilor mele în alte instituţii este mai mică decât a celor care fac afirmaţii

Respect opiniile diversificate, dar să țineți minte de la mine o frază pe care am citit-o și eu într-o carte scrisă de un mare om de stat: între percepţie şi adevăr este o diferenţă foarte mare. Suma deplasărilor mele în alte instituţii este mult mai mică decât a celor care fac afirmaţii. Întotdeauna deplasarea mea a fost strict în interesul instituţiei pe care o reprezint”, a declarat Valeriu Zgonea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă asta înseamnă că Liviu Dragnea mergea des la Palatul Cotroceni, Zgonea a afirmat: „Nu ştiu. Nu pot să comentez. Eu nu vorbesc despre persoane. Între percepţie şi adevăr este o diferenţă”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost întrebat dacă îi pare rău că a postat pe Facebook o poză ce-l înfăţişează drept Zorro. „Eu am prezentat ceea ce mi-au trimis cetăţenii. Unii te plac, alţii nu te plac. Dar întotdeauna, ca politician, trebuie să accepţi şi atunci când unii fac glume pe spatele tău. Trebuie să le prezinţi, pentru că fac parte din obligaţiile tale ca lider al clasei politice. Nu trebuie să fim supăraţi pe toată lumea dacă cineva te persiflează sau te ironizează. Face parte din sjluba pe care ţi-ai asumat-o„, a explicat Zgonea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus duminică seară, la România TV, că Valeriu Zgonea a vorbit în diverse locuri despre partid „nu în termeni corecți” și că mergea foarte des la Cotroceni.

Din păcate, acest domn mult timp a tot vorbit în diverse locuri despre partid, despre partidul nostru și nu în termeni buni, nu în termeni corecți. Eu sunt sigur că a vorbit și de la Cotroceni pentru că am înțeles că în ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni, cred că pentru consultări. Știam și eu și știau și colegii de-ai noștri. Orașul este foarte mic și se află, știți bine că în București este foarte greu să faci ceva și să nu se știe pentru că nu sunt locuri secrete. Când mergi la Cotroceni este o instituție cu foarte mulți oameni și… Eu nu am spus că este rău să meargă la Cotroceni. Și în interiorul țării și în afara țării a vorbit foarte urât. În ultimele zile a avut un pachet de acțiuni care au avut ca scop o destabilizare a partidului în prag de campanie electorală„, a dclarat Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Dragnea: Trei săptămâni de zile, Zorro se mai joacă puţin prin Parlament, până când îl revocă