Zgonea: În vremea guvernelor lui Băsescu se guverna pentru interese personale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă, la Craiova, că diferenţa între a guverna pentru oameni şi a guverna pentru interesele personale poate fi exemplificată şi prin faptul că pe vremea guvernelor lui Băsescu angajaţii de la Fabrica de avioane erau cu salariile neplătite de luni de zile, în prezent aceştia nu numai că primesc salariile la zi, dar au şi contracte în derulare.

RomaniaTV.net
03 mai 2014, 19:54
Zgonea: În vremea guvernelor lui Băsescu se guverna pentru interese personale

„Pe vremea guvernelor lui Traian Băsescu, angajaţii de la Fabrica de Avioane Craiova aveau salarii neplătite şi de 8 luni. Astăzi, primesc salariile la zi şi au asigurate contracte pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo. Aceasta este diferenţa între a guverna pentru oameni şi a guverna pentru interesele personale. Aceasta este diferenţa dintre echipa social-democrată şi ceilalţi, care au adus doar austeritate, falimente şi lipsă de perspective pentru cetăţeni. Avem nevoie de o echipă puternică de europarlamentari în Parlamentul European, care să sprijine proiectele noastre!”, a afirmat Valeriu Zgonea, care l-a însoţit sâmbătă pe premierul Victor Ponta în vizita efectuată la Craiova.

Premierul Victor Ponta s-a aflat sâmbătă la Craiova unde a vizitat mai multe unităţi economice, printre care Fabrica de trenuri electrice Softronic, unde s-a fabricat un tren denumit Hyperion, Fabrica de avioane şi Parcul industrial din localitate.

La Fabrica de Avioane din Craiova premierul a subliniat, după ce i-a fost prezentat avionul de antrenament şi şcoală IAR 99 Şoim, că societatea va avea comenzi mai mari în condiţiile în care bugetul Ministerului Apărării va fi suplimentat cu suma 700 milioane lei la rectificarea bugetară. ‘În aceste condiţii Avioane Craiova va avea comenzi mai mari, iar aceeaşi veste bună este şi pentru alte unităţi de producţie de echipament militar. Vreau să fim cât se poate de bine pregătiţi pentru toate provocările pe care le avem la graniţa de răsărit’, a spus Ponta la Fabrica de avioane.