Zgonea: Victor Ponta are dreptate. Crin Antonescu a fost incorect

Valeriu Zgonea a declarat luni, referindu-se la scandalul creat în USL, că "din păcate, Crin Antonescu a fost incorect şi faţă de Victor Ponta, dar şi faţa de liberali" şi că este necesară "mai multa consecvenţă pe subiectele importante" pentru a menţine unită Uniunea Social Liberală.

RomaniaTV.net
16 dec. 2013, 13:07
Zgonea: Victor Ponta are dreptate. Crin Antonescu a fost incorect

„Eu am fost la şedinţele despre care se vorbeşte. Crin Antonescu, din păcate, a fost incorect şi faţa de Victor Ponta, dar şi faţă de liberali. Ponta are dreptate. Ca să ţinem USL unită avem nevoie de mai multa consecvenţă pe subiectele importante”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

„Îmi pare rău că unii colegi manipulează opinia publică şi vor să lase impresia că au fost opinii disparate”, a mai spus Valeriu Zgonea.

Reacţia şefului Camerei Deputaţilor vine după atacurile şi tensiunile din ultimele zile din USL. Luni, Victor Ponta l-a acuzat pe Crin Antonescu că şi-a minţit colegii din PNL şi presa atunci când a susţinut că nu a existat o înţelegere în USL privind susţinerea proiectului de lege a amnistiei şi graţierii. Premierul spune că şeful liberalilor ştia că în Parlament trebuia să se voteze legea amnistiei săptămâna trecută, deşi a negat acest lucru. Mai mult, şeful PNL chiar ar fi cerut o ordonanţă de urgenţă în acest sens.

În replică, Antonescu a spus că nu-i permite lui Ponta să-l facă mincinos şi că ca fi greu ca USL să continue în condiţiile acestea.