Zi de DOLIU în Rovinari. O mie de oameni, în LACRIMI la înmormântarea celor şase fraţi VIDEO

O mie de oameni în lacrimi la Rovinari, la înmormântarea celor şase copii morţi alături de tatăl lor. Întregul oraş a fost în doliu, iar circulaţia a fost paralizată. Micuţii au fost înmormântaţi în sicrie albe, alături de tatăl lor. Mamei şi bunicii copiilor li s-a făcut rău de mai multe ori şi a fost nevoie de intervenţia medicilor, informează România TV.

14 ian. 2015, 14:40
Zi de DOLIU în Rovinari. O mie de oameni, în LACRIMI la înmormântarea celor şase fraţi VIDEO

Catedrala din Rovinari s-a dovedit prea mică pentru cele o mie de persoane care au vrut să fie lângă rudele celor dispăruţi.

Mama celor şase copii nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriele albe în care erau trupurile micuţilor. Le-a pus tuturor câte o jucărie înăuntru.

Citeşte şi Momente cutremurătoare la căpătâiul celor şase frăţiori morţi lângă tatăl lor. Bunica, luată cu ambulanţa

Sicriele au fost aşezate unul lângă altul în drum spre cimitir. Când a văzut însă cele şapte gropi una lângă alta, mama micuţilor nu s-a mai putut ţine pe picioare.

Citeşte şi Familia din Rovinari, intoxicată cu monoxid de carbon, ajunsese la spital şi după Revelion

Doi băieţi, Alexandru şi Gabriel, şi patru fetiţe, Andreea, Denisa, Raluca şi Ana Maria, sunt copiii care au pierit în tragedia de la Rovinari. Ei aveau între şase luni şi şapte ani. Odată cu ei a murit şi tatăl lor, Cosmin, de doar 29 de ani. Au pierit toţi intoxicaţi cu monoxid de carbon, din cauza unei greşeli cumplite a bărbatului, care a făcut o improvizaţie la instalaţia de gaze. Din familia numeroasă a mai rămas doar mama şi o fiică.

Citeşte şi TRAGEDIE în Gorj: Şapte persoane, printre care şase copii, au murit intoxicate cu monoxid de carbon VIDEO