Cristi Borcea va petrece Crăciunul şi ANUL NOU în PUŞCĂRIE

Cristi Borcea a făcut o cerere pentru a fi lăsat să facă pe Moș Crăciun pentru micuțul Milan, dar și pentru copiii mai mari. Ar putea fi a treia permisie de când se află în pușcărie.

20 dec. 2016, 12:10
Cristi Borcea va petrece Crăciunul şi ANUL NOU în PUŞCĂRIE

UPDATE: Judecătorii din Medgidia au amânat decizia privind cererea de eliberare condiţionată a afaceristului dintr-un viciu de procedură. Borcea nu s-a prezentat la proces şi, procedural, judecătorii spun că nu se ştie concret că el şi-a dat acordul. Mai mult, aceştia au făcut o adresă către ANP pentru a specifica locul de detenţie a lui Borcea, având în vedere că el a fost mutat de la Poarta Albă la Jilava. Cererea de eliberare condiţionată se va judeca anul viitor, pe 10 ianuarie.

Cristi Borcea a fost condamnat în aprilie 2014 la 6 ani și patru luni de închisoae cu executare, în Dosarul Transferurilor. Prima dată i-a fost acceptată permisia când a lăsat-o însărcinată pe Alina Vidican, iar a doua oară, pentru botezul fetiței lui, Gloria. De atunci a încercat de zeci de ori să iasă, însă nicio cerere nu i-a fost aprobată.

GEST URIAŞ făcut de Mihaela Borcea pentru fostul ei SOŢ

Pe data de 7 decembrie, Cristi Borcea a înregistrat o nouă cerere pentru eliberare condiționată la judecătoria Medgidia, iar marţi, 20 decembrie, află dacă va petrecere Crăciunul alături de Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, GEST RADICAL înainte să se mute în vila lui Cristi Borcea