ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT în lacul Siutghiol. Piloţii şi medicul morţi în accident au fost înmormântaţi VIDEO

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, pilotul elicopterului, copilotului Ginel Claudiu Crăcănel şi doctoriţa Laura Vizireanu, decedaţi luni, în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD înlacul Siutghiol, au fost înmormântaţi în cursul zilei de joi.

18 dec. 2014, 15:41
ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT în lacul Siutghiol. Piloţii şi medicul morţi în accident au fost înmormântaţi VIDEO

Pilotul şi copilotul din elicopterul SMURD prăbuşit luni în lacul Siutghiol, de lângă Mamaia, au fost înmormântaţi joi.

O mare de lacrimi a curs în urma lui Petre Corneliu Cătuneanu, pilotul erou care a murit cu zile în lacul Siutghiol, potrivit România TV. La Buzău, familia, prietenii şi sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, iar familia era de neconsolat în urma tragediei.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. DNA a deschis dosar penal privind achiziţionarea aparatului de zbor

În Argeş, un oraş întreg a venit să-i aducă un ultim omagiu copilotului Ginel Claudiu Crăcănel, declarat cetăţean de onoare chiar înainte de accident. Oricine l-a cunoscut pe pilotul Petre Cătuneanu are doar cuvinte de laudă despre el. Fiica de 20 de ani a pilotului i-a lăsat un mesaj sfâşietor pe o coroană: „Eşti eroul meu!”. La funeralii au venit sute de oameni. Petre Cătuneanu avea 47 de ani şi o experienţă în pilotaj de peste 20 de ani. Adunase 2.900 de ore de zbor, dintre care 2.000 pe elicopter de tip EC 135, cel care s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol.

 

O mare de oameni l-a condus pe ultimul drum şi pe copilotul Ginel Claudiu Crăcănel. Avea 42 de ani. Băiatul lui în vârstă de 9 ani a asistat ca o stană de piatră la ceremonia de înmormântare a tatălui său erou. Iar pentru mama copilotului a fost prea mult să îşi conducă fiul la groapă. În semn de respect, autorităţile din Mioveni au decretat două zile de doliu.

Citeşte şi Scene cutremurătoare la căpătâiele victimelor accidentului aviatic din Mamaia. Mama doctoriţei este sfâşiată

La Brăila, doctoriţa Laura Vizireanu a fost de asemenea înmormântată. Mama doctoriţei a leşinat la căpătâiul fiicei sale.