Zile de COŞMAR pentru bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu. Adrian Zglobiu a fost UMILIT în spital

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, a povestit la România TV umilinţele pe care a trebuit să le îndure în spital. Între altele, lui i-a fost confiscat telefonul mobil, pentru a nu lua legătura cu presa.

04 iun. 2014, 11:52
Zile de COŞMAR pentru bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu. Adrian Zglobiu a fost UMILIT în spital

Adrian Zglobiu spune că a trecut prin clipe de teroare în perioada în care a fost internat în spital, fără voia lui. „Mi-au luat celularul, practic m-au izolat de exterior. Doctori, asistente, toţi din spital mi-au zis că nu am voie să comunic cu presa„, a povestit bărbatul, la România TV.

Citeşte şi Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a scăpat de internarea la psihiatrie VIDEO

Ce i s-a întâmplat lui Adrian Zglobiu în spital este un imens abuz, susţine avocata lui. „S-a dispus de judecătorul primei instanţe internare involuntară dar nu privare de drepturi civile. Nu era nicio reglementare pentru a-i lua celularul şi a-l priva de legătura cu familia„, a declarat Maria Vasii.

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu spune că de două săptămâni se simte terorizat de instituţiile statului. Cu toate acestea, bărbatul este impresionat că oamenii simpli îi sunt alături. „Mergeam azi pe stradă şi mă opreau oamenii şi dădeau mâna cu mine, alţii mă salutau. Oameni pe care nu-i cunoşteam şi pe care nu i-am văzut în viaţa mea„, a mai spus Adriasn Zglobiu la România TV.

Citeşte şi Mama lui Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, apel emoţionant la preşedinte VIDEO