Zilele periculoase ale lunii august. Ce nu este bine să faci. Atenţie mare pe 11 august!

August are o influență puternică din punct de vedere astral, astfel încât starea ta de spirit poate fi modificată în funcție de aspecte pe care nici măcar nu le bănuiești. Modul în care se aliniază planetele contibuie din plin la aceste lucruri. Iată zilele în care ar fi bine să ai mai multă grijă la relațiile interumane.

09 aug. 2018, 14:15
Zilele periculoase ale lunii august. Ce nu este bine să faci. Atenţie mare pe 11 august!

11 august

Eclipsa parțială de Soare este ea însăși un fenomen neplăcut din punctul de vedere al astrologilor, care s-ar putea manifestă prin senzații de sfârșeala și neputință, adică printr-o scădere a puterilor. Este de preferat că în această zi să nu întreprindeți acțiuni riscante – oricum rezultatele lor nu va vor încânta. Singură varianta normală: limitați-va la activitatatile de rutină, fără a încerca să ieșiți din cadrul lor.

16 august

Combinația dintre Marte și Luna, care domină această zi, amplifică efectele negative ale acestor două planete protectoare. Adică vor fi prea multe emoții exagerat de pesimiste și incontrolabile. De aceea, nu trebuie să luați hotărâri pe linie de afaceri. În plus, evitați în măsură posibilităților, orice conflict.

20 august

Singurul element care va umbri eceasta zi este o puternică furtună magnetică. De gradul 4 sau 5. Prin urmare, persoanele meteodependente trebuie dinainte să se pregătească pentru acest eveniment, organizându-și treburile astfel încât să le îndeplinească „fără să gândească”, automat.

26 august

Luna plină. Problema este că se va află în Pești. Iar combinația dintre Luna activă și Pești extrem de sensibili nu anunță decât necazuri. Care pot apărea atât în relațiile dintre oameni, cât și la serviciu prin scăderea capacității de muncă. În general, este de preferat că orice hotărâre sau soluție la chestiuni care țin de partea financiară a vieții dumneavoastră să fie amânate pentru vremuri mai bune.

Sursa: zodiata.com