Zina Dumitrescu, internată de urgenţă în spital: „A renunţat să mai lupte!” VIDEO

Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. După ce s-a aflat că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, creatoarea de modă a ajuns pe mâna medicilor. Ioan Casian, directorul azilului în care se afla Zina Dumitrescu, spune că femeia ar fi renunțat să mai lupte pentru viață.

08 feb. 2019, 10:11
Zina Dumitrescu, internată de urgenţă în spital: „A renunţat să mai lupte!” VIDEO

Zina Dumitrescu este în stare gravă, informează România TV. Ea ajuns de urgență la spital, iar medicul Ioan Casian a dat ultimele detalii despre situația în care se află creatoarea de modă.

„A venit salvarea, a fost dusa la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca”, a spus Ioan Casian. 

Citeşte şi Primele imagini cu Zina Dumitrescu după ce starea ei de sănătate s-a agravat. A slabit mult şi e de nerecunoscut

Depresia ar fi adus-o pe Zina Dumitrescu într-o astfel de situație.

Vizitele pe care Zina Dumitrescu le primește la azil sunt rare. De sărbători, fosta mare creatoare de modă a reușit să-și strângă în brațe fiul, pe care nu-l mai văzuse de peste trei ani. Cătălin a vizitat-o la căminul de bătrâni acolo unde a abandonat-o. Reîntâlnirea a venit însă prea târziu, spune medicul, iar Mama Zina nu mai găsește acum forța să lupte pentru viața sa.

Zina Dumitrescu a lucrat ca manechin pentru o casă de modă pe care ulterior a ajuns să o conducă. Odată cu trecerea timpului, designerul și-a câștigat și renumele de „Mama Modei Românești”.