Zina Dumitrescu, la capătul puterilor. Managerul azilului a vorbit despre starea ei de sănătate

Zina Dumitrescu trece prin momente extrem de dificile. Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă, acestea culminând cu un leșin, Zina Dumitrescu este nevoită să își refacă forțele și să fie mult, mult mai atentă cu tot ceea ce se petrece cu ea și în jurul ei.

05 oct. 2016, 17:44
Zina Dumitrescu, la capătul puterilor. Managerul azilului a vorbit despre starea ei de sănătate

Zina Dumitrescu vrea să renunţe la viața publică pentru a se retrage definitiv. Ion Cassian, managerul azilului în care locuieşte acum mama Zina, a vorbit despre decizia surprinzătoare pe care a luat-o „mama modei româneşti”.

„Am discutat cu doamna Zina şi ne-am sfatuit în această privinţă. Am convenit de comun acord că aşa este cel mai bine. Sa nu mai apară şi să trăiască liniştită aici. Vrea să îşi trăiască liniştită bătrâneţea, așa că, acum, vrea să renunțe la toate aparițiile”, a declarat, pentru Spynews.ro, managerul azilului.

Managerul susţine că starea de sănătate a Zinei a avut de suferit datorită problemelor cardiace specifice vârstei. La cei 80 de ani, Zina Dumitrescu suferă de hipotensiune. „Nu e nimic de speriat, acum se simte mai bine. Acum ține şi un regim alimentar, nu consumă carne de porc şi alimente ce îi pot ridica colesterolul”, a mai declarat acesta.

Citește și: Zina Dumitrescu a leşinat într-un magazin. Creatoarea de modă şi-a pierdut cunoştinţa