Zina Dumitrescu, uitată de fiul ei la azil şi de Sărbători

Zina Dumitrescu, "mama modei din România", a oferit astăzi un interviu la "Star Matinal" de la Antena Stars, unde a povestit despre amintirile pe care le are cu sărbătorile trecute, dar şi ce îşi doreşte de acum înainte.

30 dec. 2016, 18:03

„Mama” Zina a dezvăluit că vrea să aibă o prezentare de modă cu Cătălin Botezatu, dar şi că cea mai frumoasă amintire a ei de sărbători este ziua în care l-a adus aminte pe fiul ei. Din păcate, bărbatul nu a vizitat-o de sărbători pentru că nu se află în ţară.

Zina Dumitrescu încheie anul cu noi datorii la azil şi restricţii. Are interzis în public

Sărbătorile au fost foarte frumoase. Mă simt aici ca acasă. A venit moşul la mine şi mi-a adus daruri, mi-a adus dulciuri. Am primit o rochie foarte frumoasă. Au fost la mine Natalia, Răzvan, a fost şi Iulia Albu, mi-a adus un parfum. (…) Sunt bine! Era frumos când eram şi acasă. Erau mese speciale, plecam… Eu organizam şi cu Dana Săvuica sărbătorile. Cea mai frumoasă amintire de sărbători este ziua în care l-am născut pe băiatul meu. (…) Nu a venit la mine pentru că este plecat în Elveţia. Dacă sunt sănătoasă, o să fac o prezentare cu Cătălin Botezatu, acesta este planul. Îmi e dor să mai am prietenii toţi în jurul meu. Acasă înseamnă acasă la Bucureşti, dar acasă e şi aici. (…) Nu am regrete. Sunt foarte liniştiă.„, a declarat „Mama” Zina într-un interviu pentru „Star Matinal”.

Citeşte şi Zina Dumitrescu, uitată de toată lumea la azil