Zina Dumitrescu, vizitată mereu de o super VEDETĂ. Cine se îmbracă cel mai BINE

Zina Dumitrescu, intrenată la un azil, a povestit despre relația ei cu modelele, dar și cine este persoana care o vizitează cel mai des.

03 apr. 2017, 15:28
Zina Dumitrescu, vizitată mereu de o super VEDETĂ. Cine se îmbracă cel mai BINE

Zina Dumitrescu a declarat la o televiziune cine este persoana din showbiz-ul românesc care se îmbracă cel mai bine după părerea ei, dar și cine este cea care o vizitează mai tot timpul.

Transformarea uluitoare a Zinei Dumitrescu. Cum arată creatoarea de modă la 80 de ani FOTO

„Fiecare ia din modă ce-i vine bine, dar în același timp să ascundă defectele. Andreea Marin se îmbracă foarte bine. Valentina Pelinel de când îl are pe bebe se ocupă de el, nu știu cât mai e ea cu moda. Valentina vine la mine des. Mă înțelegeam bine cu modelele, ele mă respectau”, a declarat Zina Dumitrescu.

Zina Dumitrescu a povestit și care sunt secretele ei pentru care a reușit să se mențină până la vârsta aceasta, dar și ce face în timpul liber: „Nu țin post și nici nu mă duc la biserică. O să mă duc de Paște la Biserică. În timpul liber citesc, fac sport, ma plimb. La vară o să înot că avem piscină aici.(…) În afară de faptul că în fiecare seară mă dau cu cremă la ochi și fac gimnastică nu fac nimic altceva”.