Zina Dumitrescu, RENEGATĂ de propriul FIU. „Nici la înmormântare n-o să vină!”

Cătălin Negreanu, băiatul Zinei Dumitrescu, nu a mai dat niciun semn de când mama lui se află în azil. Ba, mai mult, nu doar că nu a mai plătit nici un leu, dar nici măcar nu s-a interesat de starea sănătății celei care i-a dat viață.

12 oct. 2017, 06:53
Zina Dumitrescu, RENEGATĂ de propriul FIU. „Nici la înmormântare n-o să vină!”

Ion Cassian, patronul azilului care o ține gratis pe Zina Dumitrescu, grație prieteniei care-l leagă de aceasta, l-a contactat pe Cătălin Negreanu, pentru a-i transmite să fie prezent la înmormântare în ziua în care mama sa, acum în vârstă de 81 de ani, va muri.

Zina Dumitrescu şi-a găsit jumătatea. Noul său partener are 82 de ani şi îi este coleg la azil

„I-am trimis eu că dacă mama lui moare, să vină la inmormântare. Nu ne-a dat nicun răspuns, nici măcar nu ne-a întrebat de sănătatea sa. E chiar singurul caz de acest gen pe care l-am avut la azil, singura situație în care cineva își abandonează părintele”, a declarat Ion Cassian pentru Libertatea.

„Pe 1 aprilie s-au făcut trei ani de când fiul său nu a mai văzut-o. Și nici nu sunt șanse să vină la ea. Eu i-am transmis că nu are legătură cu banii, nu-i cere nimeni socoteală, nici nu mai contabilizez restanțele, dar să vină să-și vadă mama”, a mai spus Ion Cassian.