ZIUA COPILULUI 2014. Prima întâlnire a multipleţilor din România

Asociatia Unu si Unu, Micolino si Clubul mamicilor de gemeni/tripleti organizeaza MULTIPARTY - PRIMA INTALNIRE amultipletilor din Romania, la nivel national.

28 mai 2014, 14:04
ZIUA COPILULUI 2014. Prima întâlnire a multipleţilor din România

Evenimentul va fi organizat în Capitală pe 31 mai, orele 18-21, in Parcul Lumea copiilor (Sector 4), la Foisorul Fanfarei si va reuni peste 60 de familii cu gemeni sau tripleti. Punctul de intalnire este intrarea principala, langa Palatul copiilor, la fantana.

Intalniri similare vor avea loc simultan in orase precum: Timisoara, Satu-Mare, Brasov, Iasi, Braila, Sibiu, Galati, Constanta, Cluj si Medias si vor reuni, alaturi de cele din Bucuresti, peste 200 de familii care au gemeni sau tripleti.

MULTIPARTY – intalnirea multipletilor este un eveniment ce isi propune sa faca mai vizibila aceasta comunitate si va deschide seria intalnirilor tematice, anuale cu multipletii din Romania. Parintii cu multipleti sunt dornici de socializare, de initiative sociale si caritabile. De asemenea, doresc sa-si impartaseasca experienta si sa se sustina si in realitate nu doar in mediul virtual unde exista deja comunitati de acest gen.