ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Horoscopul condimentelor

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Horoscopul condimentelor îţi dezvăluie caracterul în funcţie de ziua în care te-ai născut şi a condimentului care îţi patronează data naşterii

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 14:23
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Horoscopul condimentelor

Zodii Picante (puternice): Ardei iute (pentru cei născuţi în zilele de 1, 10, 19 şi 28 ale lunii), Piper (4, 13 şi 31 ale lunii), Şofranul (7, 16 şi 25 ale lunii)

Zodii Dulci-Picante (echilibrate): Cuişoare (2, 20 şi 29 ale lunii), Nucşoara (5, 14 şi 23 ale lunii), Ghimbirul (8, 17 şi 26 ale lunii).

Zodii Dulci (slabe): Chimion (3, 12, 21 şi 30 ale lunii), Cardamon (6, 15 şi 24 ale lunii), Piperul lămâios (9, 18 şi 27 ale lunii).

Zodii regale: Sare (cei născuţi în ziua de 11 a lunii), Curry (cei născuţi în ziua de 22 a lunii).

Ardeiul Iute

Sunteți impulsiv și mereu fierbinte. Dragostea e un joc etern, și nu concepeți să nu fiți dv. campionul. Chiar dacă partenerul/partenera este la început atras/ă de pasiunea cu care intrați în joc, trebuie să recunoașteți că uneori e nevoie și de relaxare… Altminteri, focul iubirii poate deveni un adevărat… pârjol. Cei născuți în Zodia Ardeiului Iute fac casă bună cu nativii din Chimion sau Piper Lămâios, scrie Revista Felicia.

Citeşte şi Condimente care-l fac să te dorească

Piperul

O zodie dominată de nevoia de a fi mereu în centrul atenției. Vă place să vă ascultați partenerul de viață, dar și mai mult vă bucurați atunci când celălalt tace și vă lasă să vă expuneți punctele de vedere. Nu s-ar spune că sunteți un introvertit. Dimpotrivă. Faceți pereche bună cu Sarea, vă înțelegeți cu Piperul Lămâios și cu Nucșoara. Nu veți face niciodată casă bună cu Ardeiul Iute.

„Medicamentele” din bucătărie: Condimente româneşti

Șofranul

Trăiți intens sentimentele. Totodată, preferați relațiile cu parteneri delicați, rafinați, profunzi. Nu sunteți adeptul relațiilor pasagere, ci tindeți să găsiți persoana cu care să împărțiți aceeași poveste de dragoste toată viața. Vă plac persoanele născute în zodiile Nucșoarei, Cuișoarelor sau Cardamomului.

Citeşte şi Descoperă condimentele care te scapă de kilogramele în plus

Cuișoarele

Cuișoarele fac casă bună cu Nucșoara și Șofranul. Nu se vor înțelege deloc cu nativii din Ghimbir. Sunt persoane rafinate, preocupate foarte mult de aspectul exterior și vor alege persoane care să le semene. Găsesc o mare bucurie în călătoriile lungi (fie că este vorba despre excursii sau despre… viață).

Citeşte restul horoscopului pe Revista Felicia.