ZIUA INDRAGOSTITILOR: Horoscopul zilei de 14 februarie

ZIUA INDRAGOSTITILOR vine cu surpriye pentru fiecare zodie. Citeşte HOROSCOPUL zilei de 14 februarie. 

13 feb. 2014, 22:41
ZIUA INDRAGOSTITILOR: Horoscopul zilei de 14 februarie

Berbec
Cu Luna aflată tocmai în sectorul iubirii, n-ai cum să nu te bucuri de o zi specială, plină de afectivitate şi nu este exclus ca o veche prietenie să se transforme brusc într-o poveste de dragoste. Dacă nu este cazul, poţi reaprinde din nou flacăra pasiunii într-o relaţie ce alunecă pe pantă monotoniei. Dar, ca să te poţi bucura pe deplin, trebuie mai întâi să-ţi învingi frica de respingere sau senzaţia că trebuie să deţii controlul la nivel emoţional în orice moment.

Taur
Astăzi vei descoperi că cea mai mare bucurie şi satisfacţie personală nu vin din zona socială, pe care te axezi de ceva vreme, ci din zona familiei. În intimitatea căminului îţi poţi revărsa asupra celor dragi sentimentele pline de căldură dacă îţi permiţi luxul să devii mai degajat, mai puţin tensionat. Practic, ai ocazia de a întări legăturile dintre voi şi de a clarifica împreună cu partenerul de viaţă nevoile voastre afective, dar şi responsabilităţile vieţii de familie.

Gemeni
Tentaţia de a-ţi expune cu voce tare ideile şi convingerile, cel mai probabil avangardiste, va fi irezistibilă astăzi şi vei capta cu siguranţă atenţia celor din jur. Greul începe din momentul în care trebuie să pui în practică zilnică tot ce ai susţinut cu atâta pasiune, să vii cu argumente solide şi viabile care să convingă. E recomandabil să pui accent pe concentrare dar şi pe flexibilitate pentru că foarte probabil vor apărea modificări neaşteptate în program.

Rac
Siguranţa financiară este un subiect important pentru tine şi ai ocazia să profiţi de această perioadă în care creativitatea este la cote înalte, să pui la punct un plan cu potenţial din punct de vedere al creşterii veniturilor. Preocupat fiind de asta, deşi sentimentele tale sunt intense şi autentice, parcă nu-ţi permiţi să te relaxezi prea mult şi să te bucuri de viaţă. Poate ar trebui să accepţi provocarea de a încerca să te valorizezi mai mult şi a te iubi pentru ceea ce eşti.

Leu

Luna plină ce se formează în propriul semn te îndeamnă să te concentrezi în primul rând pe propria persoană, pe nevoile tale şi pe ceea ce te face să te simţi apreciat de către ceilalţi. Dacă acasă lucrurile par să scârţâie, ori lucrezi la consolidarea legăturilor, ori te hotărăşti să te desprinzi dacă nu mai poţi salva nimic. Expresivitatea şi modul cum şti să te pui în valoare vor atrage mulţi admiratori, dar trebuie să-ţi temperezi înflăcărarea şi să laşi lucrurile să vină treptat.

Fecioara
Poate pare ciudat dar astăzi ai putea să găseşti bucurie retrăgându-te din agitaţia din jurul tău. Oricum treci printr-o perioadă în care eşti mai reţinut în a-ţi afişa gândurile, dar ai putea să încerci să scrii despre ceea ce te preocupă şi să tragi nişte învăţăminte din ceea ce nu a mers bine până acum. Lucrul în linişte la creşterea puterii personale îţi va aduce ulterior şi recunoaşterea publică; mai puţină socializare nu înseamnă că nu poţi petrece o zi relaxantă.

Balanţă
Cel mai bun mod de a petrece această zi este în compania prietenilor fiindcă nu poţi rata ocazia de a te face remarcat şi de a te bucura de atenţia celor din jur. Unii ar putea avea nevoie de susţinere financiară şi, cu dispoziţia ta generoasă, ai putea să le dai şi haina de pe tine dacă nu treci emoţiile prin filtrul raţiunii. Încearcă să te bucuri de o conversaţie plăcută, de împărtăşire a viselor privind viitorul, dar nu uita nici de aspectele practice ale existenţei.

Scorpion
Cu Luna aflată în zona carierei şi a imaginii publice, te poţi pune în valoare prin asumarea poziţiilor de conducere dar şi prin puterea de persuasiune. Şi, dacă simţi că unii te contestă din umbră, vei fi provocat să-ţi regăseşti încrederea personală şi să îţi asumi responsabilităţi care-ţi vor aduce respectul. Important este să nu dramatizezi situaţiile, să-ţi păstrezi obiectivitatea, pentru că în mod inevitabil vei fi afectat de percepţia celor din jur vizavi de tine.

Săgetător

Orice îţi oferă posibilitatea de a mai câştiga noi experienţe personale, fie din zona spiritualităţii sau pur şi simplu călătorind şi descoperind meleaguri neexplorate, îţi aprinde instant pasiunea. Nici apariţia unui idile nu este exclusă cu această ocazie, dar înainte de a trece la un nivel mai serios trebuie să faci ordine în debaraua sufletului, debarasându-te de tot balastul emoţional care te împiedică să capeţi o nouă perspectivă în zona relaţională.

Capricorn
Astăzi vei pune accentul în mod deosebit pe subiecte precum intimitate şi interacţiuni profunde, de tipul sufletului pereche. Dacă te-ai confruntat cu blocaje emoţionale sau ţi-a fost teamă de mai multă implicare, acum îţi poţi lua inima în dinţi, experimentând o relaţie sentimentală la un alt nivel. Totuşi, evită să faci prea repede promisiuni, păstrând o viziune realistă asupra relaţiei şi a paşilor necesari pentru îndeplinirea unor vise comune de viitor.

Vărsător
Cum sfera relaţională este adusă zilele acestea în centrul atenţiei şi deschiderea spre romantism va fi evidentă. Şi, fiind mai atent că de obicei atât la nevoile tale dar şi ale partenerului, îţi vei putea face o impresie mai clară asupra legăturii voastre, chiar dacă ţi se declara cu patos iubire şi se fac promisiuni măreţe. Chiar e indicat să te bucuri de aceste momente intense atâta timp cât nu scapi din vedere aşteptările tale legate de statutul relaţiei voastre.

Peşti

Astăzi îţi poţi face ziua mai frumoasă găsind bucurie în activităţi care au că scop ajutorarea unor oameni aflaţi în dificultate. Sau te poţi folosi de dispoziţia ludică, s-o împleteşti cu inventivitatea, uşurându-ţi sarcinile de serviciu. Important este să fii mai optimist şi să lucrezi mai mult la capitolul încredere personală, câştigând astfel satisfacţie şi respectul colaboratorilor. Poţi de asemenea să ai în vedere pentru viitor un stil de viaţă mai sănătos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro