ZIUA IZABELEI 2016: Cum arată azi fetiţa care aştepta toată România la ziua ei. Izabela s-a făcut mare

"Ziua Izabelei" a devenit evenimentul anului 2015, deoarece au confirmat prezenţa 170.000 de persoane. Timpul a trecut, iar adolescenta din Constanţa care a lansat o aplicaţie pe Facebook şi a uitat să închidă cercul prietenilor are acum 13 ani şi s-a transformat într-o adevărată domnişoară.

RomaniaTV.net
01 aug. 2016, 09:01

A trecut un an de la evenimentul viral şi Izabela s-a maturizat. La 13 ani, adolescenta a început deja să se machieze şi să se aranjeze ca o adevărată domnişoară. Izabela se îmbracă conform tendinţelor din modă şi petrece mult timp cu prietenii săi. Adolescenta a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini în care apare alături de mama, sora sau amicii ei. După cum se vede în fotografii, Izabelei îi plac mult dulciurile şi adoră să se plimbe în parc cu prietenii sau să meargă la patinoar, scrie cancan.ro.

Dacă nu ar fi ajuns motiv de amuzament pentru internauţi, petrecerea Izabelei ar fi fost una dintre cele mai reuşite ale anului, cu zeci de mii de invitaţi, unii chiar de renume. Traian Băsescu, Leonardo Di Caprio sau Eminem s-au înscris pe lista invitaţilor. Ne referim, bineînţeles, la conturile false create pe Facebook pentru aceste persoane cunoscute.