Zodia care face cele mai multe greşeli în dragoste

Dragostea nu este ușoară și de cele mai multe ori suferim enorm până când întâlnim persoana potrivită care să ne facă fericiți și care să ne împlinească pe plan personal.

12 ian. 2018, 14:34
Zodia care face cele mai multe greşeli în dragoste

Această zodie are mereu eșecuri în iubire din cauza comportamentului ei. Este duală, dornică de schimbare și imprevizibilă. Totuși, se află mereu în căutarea jumătății sale, dar este mai greu să o și găsească.

Probabil că ți-ai dat seama că este vorba despre zodia gemeni. Acești nativi trec prin nenumărate încercări amoroase de-a lungul vieții și reușesc să sară din eșec în eșec, însă nu-și pierd niciodată speranța.

Sunt și persoane pretențioase și au anumite standarde în materie de parteneri și fac și alegeri nepotrivite de cele mai multe ori, de aceea, ajung să-și găsească un partener stabil la o vârstă înaintată.

La începutul relației, nativii născuți sub acest semn zodiacal se avântă cu capul înainte și devin imediat entuziasmați. Își copleșesc partenerul cu declarații de dragoste pentru că știu cum să jongleze cu vorbele, însă după un timp realizează că de fapt nu se află lângă persoana potrivită și nici în relația care trebuie.

Gemenii nu se pot lăuda cu relații de durată, în primul rând pentru că sunt de cele mai multe ori nemulțumiți de partenerul lor la nivel conversațional. Țin mai mult la satisfacția lor intelectuală decât la relațiile intime sau sentimentale.

Acești nativi iubesc sentimentul pe care îl au atunci când sunt îndrăgostiți, însă acest sentiment vine mai de grabă pe plan mental decât emoțional.

Nu spune nimeni că acești nativ nu se bucură de momentele intime sau de amor pe care le petrec cu partenerul, însă comunicarea intelectuală este cea mai importantă pentru ei.

Gemenilor le place mai mult să cucerească decât să-și păstreze partenerul cât mai mult timp lângă ei. Cel mai des, gemenii sunt tentați să înșele, le place să flirteze chiar și atunci când se află într-o relație și sunt dispuși să înceapă o nouă relație oricând. Nu este de mirare că au probleme în dragoste, nu-i așa?

În plus, nativii născuți în gemeni sunt lipsiți de interes atunci când sunt deja într-o relație. Nu au inițiativă și le este extrem de greu să facă schimbări importante în relație, de exemplu, mutatul împreună, căsătoria sau decizia de a deveni părinți.