Zodia cu cele mai mari aşteptări de la partener

Toate semnele zodiacale au anumite așteptări de la partenerul de viață. Însă această zodie, renumită pentru latura sensibilă, are pretenții mult mai mari spre deosebire de celelalte semne ale horoscopului. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2017, 08:37
Zodia cu cele mai mari aşteptări de la partener

Femeile născute în zodia Rac sunt unele dintre cele mai bune, emotive și mai calde persoane pe care le vei întâlni. Le pasă de oamenii pe care-i iubește și de aceea ar face orice ca să-i protejeze și să-i facă fericiți. Dar iată ce așteptări au de la partener!

1. Femeia Rac este foarte timidă, deci, ea nu își dorește un partener care să vrea totul de la începutul relației. În plus, evită să vorbească despre subiecte jenante, mai ales când se află într-un grup.

2. Atenția îi este atrasă de povestea de viață a fiecăruia. Ea vrea ca partenerul să-i vorbească despre lucrurile pe care le-a făcut, țările pe care le-a vizitat, despre speranțele și visele lui. Așa capătă încredere și devin mai apropiați.

3. Nativa Rac vrea să fie cu un adevărat gentleman, care să o impresioneze, să-i faci mici surprize și să o facă să se simtă specială.

4. Următorul aspect ar părea de veche modă, dar, dacă partenerul îi scrie scrisori și îi trimite flori, ea se va îndrăgosti și mai mult de el și va considera că aceste gesturi romantice îl definesc.

Află ce alte așteptări mai are zodia Rac de la partener pe clickpentrufemei.ro.