Zodia în care e născut bărbatul ideal

Conform unui studiu la care au participat peste 1.000 de femei, cu vârste între 21 și 54 de ani, doamnele și domnișoarele au anumite criterii legate de bărbatul ideal. Ținând cont de așteptările acestora, au apărut 10 caracteristici des întâlnite în cazul partenerului ideal la care visează femeile. Pe baza acestor caracteristici poți să îți dai seama care este zodia în care s-a născut bărbatul ideal.

20 apr. 2017, 10:52
Zodia în care e născut bărbatul ideal

1. Cele care își doresc un partener care să nu le înșele (și cine nu își dorește asta?), trebuie să știe că bărbatul cel mai fidel este Taur, scrie teotrandafir.com. Pentru el este foarte importantă fidelitatea, iar dacă vei călca strâmb, atunci nu te va putea ierta.

2. Dacă îți dorești un bărbat pe care să te poți baza, atunci este bine să știi că acesta este născut în zodia Rac.

3. Cele care își doresc un partener de cuplu cu suflet bun, trebuie să știe că acesta este în zodia Pești sau Fecioară. Bărbatul din zodia Pești este empatic. Bărbatul Fecioară pune mare preț pe bunătatea oamenilor.

Citeşte şi Cele două zodii care vor avea parte de şansa vieţii până la finalul lui aprilie

4. Dacă îți dorești să formezi un cuplu alături de un bărbat cu simțul umorului, atunci trebuie să știi că acesta este născut în zodia Leu.

5. Femeile care vor să aibă aproape un bărbat cult și inteligent trebuie să știe că acesta poate fi născut în zodia Capricorn.

6. Dacă își dorești să ai un partener de cuplu pasional, atunci șansele sunt mari ca acesta să fie Scorpion. Pentru ei, pasiunea este foarte importantă în relație.

7. Femeile care vor aproape un bărbat care să le asculte, trebuie să știe că acesta poate fi Rac. El știe cât de important este pentru tine ceea ce îi comunici. De asemenea, știe că apreciezi când ești ascultată.

Citeşte şi Top zodii maestre în manipulare

8. Dacă îți dorești un partener romantic, atunci trebuie să știi că Berbecii sunt printre cele mai romantice zodii.

9. Femeile care vor un partener atrăgător, trebuie să știe că printre cei mai atrăgători bărbați ai zodiacului se numără cei născuți în zodia Balanță.

10. Dacă îți dorești un bărbat stilat, atunci este bine să știi că acesta poate fi Rac.