Zodiac African: Află ce semn eşti şi ce spune acestă despre tine

Despre astrologia africană nu se ştiu foarte multe lucruri, însă interpretările semnelor zodiacale ne ajută să înţelegem mai multe detalii despre personalitatea unei persoane.

24 oct. 2014, 07:23
Zodiac African: Află ce semn eşti şi ce spune acestă despre tine

Zodiacul African se bazeaza pe simbolurile ancestrale, care reprezinta pietrele de temelie ale culturii africane: familia natura si sacrul.

Citeşte şi Zodiac Totemic: Află ce spirit te veghează, în funcţie de data naşterii

Asadar, afla ce semn iti corespunde si afle ce spune acesta despre tine:

Tatal (4 ianuarie – 3 februarie)

Ziua norocoasa- Joi

Lunile norocoase- Ianuarie si Mai

Elementul- Aerul

Simtul- Mirosul

Copacul- Baobabul

Culoarea- Verde.

Esti o persoana stabila, sociabila, ancorata in realitate, corecta si altruista. Reusesti sa rezolvi foarte multe probleme si dai sfaturi bune persoanelor din jur. Atragi foarte multe priviri asupra ta si ai un mod aparte de a te integra in anumite cercuri. Iti plac relatiile stabile, esti devotata si loiala si te gandesti la binele familiei. Pe plan profesional ai nevoie de stabilitate si iti place sa detii functii importante.

Citeşte şi Horoscop Aztec: Află ce semn eşti şi ce spune acesta despre tine

Mama (4 februarie – 5 martie)

Ziua norocoasa- Miercuri

Lunile norocoase- Februarie si Iunie

Elementul- Aerul

Simtul- Vazul (in intuneric)

Copacul- Arborele de nuca de cocos

Culoarea- Gri, bleu

Esti o persoana calma, linistita, bine ancorata in realitate, darnica si comunicativa. Iti place sa-i faci pe cei din jur sa se simta bine in compania ta si consideri ca orice problema poate fi rezolvata. Ai un aspect fizic placut, atractiv si iti plac relatiile din care ai ceva de invatat. Pe plan profesional ai parte de ceva mai multa agitatie, este posibil sa-ti schimbi de mai multe ori locul de munca si greu reusesti sa fii multumita de un anume post.

Citeşte continuarea pe Ele.ro. http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/zodiac-african-afla-ce-semn-esti-si-ce-spune-acesta-despre-tine-familia-41819?utm_source=cross_rtv&utm_medium=rtv&utm_campaign=cross_rtv