Zodiac chinezesc 2017: Cum sunt copiii născuţi în Anul Mistreţului

Dacă ai un copil născut între 17 februarie 2007 şi 6 februarie 2008 sau îţi programezi unul pentru 2019, citeşte mai jos care sunt caracteristicile copiilor născuţi în Anul Mistreţului.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 07:38
Zodiac chinezesc 2017: Cum sunt copiii născuţi în Anul Mistreţului

Copilul Mistret este bun, are o inima mare si ii place sa aiba familia unita. Este sociabil, increzator in fortele proprii, stabil si un ambasador al starii de bine. Copilul Mistret este muncitor, are o constitutie puternica, este curajos, isi seteaza teluri si porneste in atingerea lor.

Copilul Mistret isi face usor prieteni, isi indeplineste cu placere sarcinile de familie si isi respecta angajamentele. Poti avea incredere in el, este hotarat si perseverent. Nu se lasa descurajat de esecuri, mai ales daca primeste incurajari care sa-i revigoreze increderea de sine.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 12-18 februarie 2017: Săptămână plină de neprevăzut pentru zodii

Copilul Mistret este dragastos, imparte cu generozitate imbratisari si pupaturi. Nu este egoist, este credinios, onest, sincer si galant.

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Mistretului este norocos, curajos, jovial, nepretentios, dragut, rabdator, rezistent, un organizator abil, are lipici la oameni. Copilul Mistret este galant, de moda veche si respecta codul bunelor maniere. Poti avea incredere in el, este un bun ascultator, putin naiv, modest. Copilul nascut in anul Mistretului este puternic, este intelegator si are un apetit destul de mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO