ZODIAC CHINEZESC 2018: Anul Câinelui de Pământ aduce schimbări majore. Cum va fi influenţată zodia ta

ZODIAC CHINEZESC 2018: Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018 și se află sub influența Câinelui de Pământ. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut.    

09 dec. 2017, 07:40
ZODIAC CHINEZESC 2018: Anul Câinelui de Pământ aduce schimbări majore. Cum va fi influenţată zodia ta

ZODIAC CHINEZESC 2018. În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ / ‘Wu Xu’ (戊戌), un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanle în noroc.

Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

ZODIAC CHINEZESC 2018 Şobolan

Va fi un an liniștit, un an în care vei simți nevoia să iei o pauză de la agitația care te-a caracterizat în ultimii ani. În dragoste, vei fi dedicat parteenrului de viață, iar pe plan profesional o să te dedici unor proiecte noi. 

ZODIAC CHINEZESC 2018 Bivol

Nativii implicați într-o relație vor avea câteva perioade tensionate, pe care le vor depăși Se anunță și schimbări în bine pe plan profesional.

ZODIAC CHINEZESC 2018 Tigru

Tigrului îi va merge foarte bine, își va asuma noi proiecte. Pe plan sentimental însă nu trebuie să se aștepte la miracole, însă există șanse că mulți dintre nativii implicați în relații serioase să se căsătorească. 

ZODIAC CHINEZESC 2018 Iepure

Vei renunţa la ceea ce te incomodează. Se anunță un an prosper, însă va trebui să muncești mult pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.  

ZODIAC CHINEZESC 2018 Dragon

Un an excelent din punct de vedere al sănătății. Pe pan sentimental, se anunță o perioadă benefică, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri.  

ZODIAC CHINEZESC 2018 Şarpe

Beneficiile nu vor întârzia să apară. O să aibă mai mult curaj și vor face eforturi să aibă succes.  

ZODIAC CHINEZESC 2018 Cal

Anul viitor va fi unul plin de aventură, pentru că vor fi suișuri și coborâșuri atât pe plan sentimental, dar și în ceea ce privește starea de sănătate. Pentru celibatari există șanse serioase să își găsească jumătatea.  

ZODIAC CHINEZESC 2018 Capra

Nici nu te mai bazezi foarte mult pe ajutorul celor din jur, ci pe forțele proprii. Ai șanse considerabile să câștigi mai bine în 2018.  

ZODIAC CHINEZESC 2018 Cocoş

Ai o mare dorință de schimbare, vrei ceva nou, fie că este vorba despre o mutare în altă țară ori de schimbarea job-ului. Încearcă să nu te mai concentrezi pe aspectele negative ale vieții.

ZODIAC CHINEZESC 2018 Maimuţă

O să îți accepți greșelile din trecut și nu vei mai tolera persoane negative în jurul tău. Ești preocupat de starea de sănătate, așa că o să ai mai multă grijă la alimentație.

ZODIAC CHINEZESC 2018 Câine

O să fie un an plin de evenimente, este posibil să ai parte de schimbări majore în viață. 

ZODIAC CHINEZESC 2018 Porc

Potrivit ele.ro, să fie un an în care vei fi mai îngrijorat decât de obicei, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, dar și de proiecte noi.