ZODIAC CHINEZESC: 5 zodii care îşi schimbă radical viaţa în această vară

ZODIAC CHINEZESC: Vara aceasta va fi una toridă pentru cinci semne zodiacale. Potrivit zodiacului chinezesc, vor exista schimbări radicale de situație pentru cinci semne, unele bune altele însă ireversibile, în sens negativ.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 03:39
ZODIAC CHINEZESC: 5 zodii care îşi schimbă radical viaţa în această vară

ZODIACUL CHINEZESC. Se spune că tot răul e înspre bine, iar vara aceasta mai multe semne zodiacale vor simți pe pielea lor zicala. Zodiacul chinezesc aduce schimbări dramatice pentru unii și incredibil de plăcute pentru alții. Descoperă marile surprize ale verii oferite de flacăra dragonului!

LOCUL 5: BERBEC. Persoanele născute în zodia Berbec vor întâlni marea dragoste, iar aceasta nu va fi una de pe plaiurile mioritice ci din străinătate. Valul schimbării va începe în luna iulie când vă veți muta în țara persoanei iubite, fără să ezitați. De atunci, viața voastră capătă un alt sens. 

LOCUL 4: LEU. Persoanele născute în zodia Leu își vor schimba locul de muncă, iar acest eveniment va atârna dificil în viața nativilor. Schimbarea mediului de muncă îi poate băga în depresie însă spre finalul lunii august apare și luminița de la capătul tunelului.

LOCUL 3: FECIOARĂ. Fecioarele din zodiacul chinezesc au de făcut o serie de alegeri dificile: vor renunța la unii prieteni în favoarea altora, la domiciliu în favoarea unei noi etape în viață, la sute de kilometri depărtare, la persoana iubită pentru persoane necunoscute. Este cea mai explozivă vară pentru Fecioare din ultimii 20 de ani.

LOCUL 2: CAPRICORN. Viața voastră va cunoaște un restart incredibil. Tot ceea ce știați până acum se schimbă. Oamenii din jur vă demonstrează că trebuie să vă schimbați prioritățile și asta foarte urgent. Vara aceasta este o vară plină de teste și din punct de vedere amoros.

LOCUL 1: PEȘTI. Peștii își vor schimba viața radical deoarece vor suferi o despărțire care trebuia să vină de multă vreme. S-a tot amânat însă coarda nu mai poate ține legătura strânsă. Problema este că vor exista și victime colaterale.

ALTE PREVIZIUNI, pe revista TEO