ZODIAC CHINEZESC: Ce zodie eşti după ora naşterii

In antichitate, oamenii masurau timpul impartindu-l in perioade de doua ore, reprezentate de caracteristicile diverselor animale pe intervalul respectiv.

01 sept. 2014, 19:59
ZODIAC CHINEZESC: Ce zodie eşti după ora naşterii

Iata ce zodie esti, potrivit zodiacului chinezesc, in functie de ora la care te-ai nascut si ce caracteristici prezinta fiecare zodie in parte.

Sobolan

23:00-1:00 – Pentru ca atunci devin sobolanii activi si incep sa caute mancarea.

Caracteristici: Sunt rapizi, versatili, au o intuitie buna, reactii rapide. Se adapteaza repede, au un spirit de observatie ascutit, profita de orice opurtunitate. Sunt foarte curiosi si isi utilizeaza foarte bine mainile.

CITESTE SI: Horoscopul lunii septembrie 2014

Bivol

1:00-3:00 – Pentru ca atunci incep bivolii sa manance inainte sa plece la munca campului.

Caracteristici: Sunt puternici si hotarati, harnici si demni de incredere. Sunt onesti, patrioti, ambitiosi si cu idealuri inalte. Sunt atasati de familie si de munca lor. Sunt traditionalisti si conservatori.

Tigru

3:00-5:00 – Pentru ca atunci incep tigrii sa vaneze.

Caracteristici: Sunt curajosi, competitivi, imprevizibili. Sunt incapatanati si judeca aspru, sunt activi si isi sustin cu tarie punctele de vedere. Sunt autoritari, nu isi intorc niciodata cuvantul. Sunt demni de incredere si lideri innascuti. Spun totul clar, fara menajamente si reusesc sa se stapaneasca in orice situatie. Accepta provocarile si nu pot fi docili.

CITESTE SI: Zile norocoase pentru întreaga toamnă, pentru fiecare, în funcţie de zodie

Iepure

5:00-7:00 – Pentru ca atunci incep iepurii de jad de pe Luna incep sa bata iarba cu un pisalog.

Caracteristici: Sunt tacuti si draguti, eleganti si tot timpul in stare de alerta. Dragastosi si rabdatori, iepurii sunt foarte responsabili. Sunt persoane agreabile in compania carora iti place sa petreci timpul.

Dragon

7:00-9:00 – Pentru ca atunci pleaca dragonii spre vest.

Caracteristici: Sunt puternici si vigurosi, cu o limba ascutita. Simbolizeaza dominarea si ambitia. Sunt curajosi, inteligenti si tenace, entuziasti si increzatori in fortele proprii. Nu se tem de provocari si accepta riscurile. Cateodata sunt agresivi si nu accepta criticile cand sunt furiosi.

Sarpe

9:00:11:00 – Pentru ca atunci ies serpii din ascunzis.

Caracteristici: Sunt inuitivi, rezervati si au o nevoie mare de intimitate. Simbolul intelepciunii, serpii sunt inteligenti si le place foarte mult sa gandeasca. Vor sa fie tot timpul pe primul loc, nu sunt prea rabdatori, le place sa lucreze singuri. In multime se simt stresati si au nevoie de un spatiu intim mai mare.

VEZI SI: Horoscop: Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

Cal

11:00-13:00 – Pentru ca in acest interval caii sunt inca in putere, in timp ce celelalte animale, de obicei, iau o pauza.

Caracteristici: Sunt activi si energici. Iubesc agitatia si multimile, de aceea le place sa mearga la concerte, intalniri, meciuri, petreceri. Au un simt ridicat al umorului, le place sa fie in centrul atentiei si sa isi incante audienta. Din cand in cand dau semne de egoism, insa asta nu inseamna ca se concentreaza numai pe rezolvarea problemelor personale. Le pasa si de ceilalti. Desi sunt inteligenti, au carente la capitolul incredere de sine.

Capra

13:00 -15:00 – Pentru ca se zice ca daca mananca iarba in acest interval, caprele se ingrasa.

Caracteristici: Sunt manierati, timizi si empatici. Sunt calmi si sarmanti, creativi, inteligenti. Se simt confortabil cand sunt singuri sau cand sunt acasa. Desi le place sa fie inconjurati de oameni, nu sunt genul care sa iasa in evident. Sunt rezervati, pesimisti si tacuti. Le place sa cheltuie banii pe lucruri la moda, fara a fi, insa, snobi.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro