Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii născuţi în Anul Bivolului

Dacă ai un copil născut între 26 ianuarie 2009 şi 13 februarie 2010, citeşte în continuare.

24 feb. 2017, 07:07
Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii născuţi în Anul Bivolului

Iata care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Bivolului.

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt foarte stapani pe sine, nu fac crize de personalitate, dar sunt foarte incapatanati. Nu sunt cei mai vorbareti, pot fi si obedienti. Asigura-te ca esti un model bun, caci au tendinta de a-si copia foarte mult parintii. Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt independenti si au tendinta sa nu-si dezvaluie sentimentele.

Copiii nascuti in anul Bivolului sunt sociabili, calmi, deschisi si foarte loiali prietenilor.

Caracteristici personale

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt meticulosi, rabdatori, muncitori si prefera rutina. Sunt persoane stabile, de incredere, modeste, se bazeaza pe logica si sunt introvertiti. Copiii nascuti in anul Bivolului sunt conservatori, respecta traditiile, sunt lideri innascuti, eficace, au simtul datoriei. Le place sa-si prioritizeze sarcinile, sunt suflete nobile si caritabile.

Talente naturale

Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt puternici ca un bivol. Au o constitutie robusta, sunt disciplinati si muncitori. Copiii nascuti in Anul Bivolului sunt devotati principiilor lor, onesti, si increzatori in fortele proprii. Nu sunt pretentiosi, dar sunt disciplinati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.