Zodiac CHINEZESC săptămânal 3-9 septembrie 2018. Mesaje NOI la început de TOAMNĂ din înţelepciunea chinezească

Iată zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a început în februarie şi care este guvernat de Cainele de Pamant.

30 aug. 2018, 20:33
Zodiac CHINEZESC săptămânal 3-9 septembrie 2018. Mesaje NOI la început de TOAMNĂ din înţelepciunea chinezească

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta. 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici! 

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii! 

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 3-9 septembrie 2018, conform intelepciunii chinezesti. 

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Oricare ti-ar fi focusul de interes al momentului, ai rabdare si stai calm, altfel vei spune lucruri gresite sau vei impinge prea tare. Sunt lucruri bune pentru tine acolo si ele pot fi castigate ramanand fidel adevarurilor tale si nelasand nesigurantele sa iti acapareze viata. Daca esti singur, sunt sanse placute sa stimulezi si atragi o iubire noua. 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Nu tot ce ti se spune se dovedeste ca este adevarat. De aceea este important sa te decizi si sa ai propria ta parere despre anumite subiecte, decat sa iei de buna in mod automat ceea ce alti oameni stiu ca ar fi cel mai bine. In aceasta saptamana, foloseste-ti farmecul cand te confrunti cu contacte noi sau cu oricine consideri ca este important pentru tine. Ramai relaxat si bucura-te de surse de divertisment. 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Bucura-te de oportunitatile sociale ale weekendului sau distreaza-te mai mult acasa, altfel iti va parea ca este o saptamana lunga. Vei fi zilnic in tot ceea ce inseamna stres fie ca esti in cautarea unui job, esti deja la job, studiezi sau doar iti cauti drumul. Te poti astepta la anumite tensiuni, toate cauzate de alti oameni. Ramai calm si perseverent. Ce altceva poti face? Deasemenea, fii prompt in a raspunde la mesajele importante.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.