Zodii care nu ştiu ce înseamnă dragostea! Ei sunt nativii cei mai falşi în iubire

Dragostea este cel mai puternic si frumos sentiment, atunci cand o cunosti te simti binecuvantat. Insa, exista persoane care nu stiu sa iubeasca. Astrele ne dezvaluie care sunt nativii care poarta o masca in iubire si nu stiu ce inseamna sa ai o relatie adevarata.

22 feb. 2018, 09:50
Zodii care nu ştiu ce înseamnă dragostea! Ei sunt nativii cei mai falşi în iubire

Gemeni

Gemenii sunt considerati profitori si cu doua fete intr-o relatie. La inceput te vor minti frumos si te vor duce cu zaharelul. Dupa ce vor fi convinsi ca ti-au castigat inima acestia isi vor arata adevarata fata.

Gemenii sunt ahtiati dupa confortul material si vor face in asa fel incat sa aiba alaturi o persoana influenta si potenta financiar. Acestora le pasa prea putin de sentimente si dragoste.

Varsator

Varsatorii nu se vor multumi niciodata cu ce au. In relatiile de dragoste acesti nativi se vor gandi tot timpul la trecut. Nativii din Varsator nu se vor schimba niciodata, asa ca nu incerca sa faci asta pentru ca pierzi timpul. Sunt persoane care tind sa traiasca in trecut si sa se gandeasca in permanenta la persoanele pe care le-au pierdut.

Pesti

Pestii sunt cunoscuti ca fiind niste persoane reci, care nu isi manifesta dragostea si afectiunea fata de cei din jur. Nativul din peste intra intr-o relatie doar pentru a nu se simti singur.

Acestia se plictisesc singuri, iar intr-o relatie cu ei vei avea parte de momente rare de afectiune si tandrete.