Zodii care se îndrăgostesc în luna septembrie. Vezi dacă te numeri printre ele

După o perioadă în care norocul nu a fost de partea lor pe plan sentimental, lucrurile se schimbă radical. Iată care sunt zodiile care se îndrăgostesc în luna septembrie 2018. Norocul le surâde în viața personală toată luna septembrie.

24 aug. 2018, 11:26
Zodii care se îndrăgostesc în luna septembrie. Vezi dacă te numeri printre ele

Nativii zodiei Leu care sunt singuri au ocazia în prima lună a toamnei să facă o mare cucerire. Cineva din jurul lor reușește să le atragă atenția. Aceștia vor începe să dea semne că s-au îndrăgostit nu vor rata ocazia de a o impresiona pe acea persoană specială. Nativii Leu simt că este persoana de care au nevoie în acest moment.

Pentru aceștia, este foarte important ca acea persoană de lângă ei să le ofere libertatea necesară, să îi facă mereu să se simtă speciali și să se răsfețe. Iar persoana care le-a atras atenția întrunește toate aceste calități, așa că de ce nu ar face primul pas pentru o relație serioasă?

Sfatul astrologilor este să fie cât se poate de sinceri cu acea persoană și să nu le promită Luna și Soarele. Un început de relație are nevoie mereu de o doză mare de sinceritate.

A doua zodie care vrea să renunțe la o viață de singurătate este zodia Săgetător. Nativii acestei zodii s-au săturat de acest statut și tânjesc după o relație în care să facă lucruri cu persoana iubită, să plece în călătorii cu aceasta și să cucerească lumea cu povestea lor de dragoste. Iar de la mijlocul lunii, acea persoană apare la orizont.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com