HOROSCOP: Zodii care te fac să urăşti dragostea

Unii bărbaţi sunt o adevărată provocare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii sunt buni de pus pe ”rană”. Nimeni nu ar mai avea de suferit dacă s-ar afla secretul unei relaţii fericite.

19 iun. 2017, 12:36
HOROSCOP: Zodii care te fac să urăşti dragostea

Din păcate, viaţa este oricum, numai uşoară nu, mai ales dacă vorbim despre iubire, scrie divahair.ro. Oamenii sunt diferiţi, astfel că nimeni nu poate anticipa ce se va întâmpla şi pe cine poate întâlni. Orice femeie visează la o iubire ca în poveşti, iar acest lucru nu este imposibil. Ideal ar fi să te fereşti de persoanele care te fac să suferi, lucru care poate depinde foarte mult şi de semnul lui zodiacal.

Iată un top al zodiilor care te pot face să ajungi să urăşti dragostea, ca să ştii să te fereşti.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este cel mai viclean dintre toţi şi îşi va urmări propriile interese. Din cauza comportamentului său poate face orice din viața lui să sufere. Nu se implică în relaţii serioase, nu pune preţ pe sentimente şi se lasă foarte greu cucerit. Este în stare să mintă şi asta cu o foarte mare uşurinţă, îi plac jocurile, chiar dacă asta înseamnă că va face cu tine ce va vrea. Toate aceste caracteristici denotă faptul că sunt şanse foarte mari ca persoanele născute în Gemeni să te facă să suferi.

Leu

Egoismul îi caracterizează perfect pe cei care sunt născuți în zodia Leu. Nativul din Leu se iubeşte pe sine mai mult decât orice şi nu este capabil să ofere dragoste altcuiva. Îşi urmăreşte propriile interese, le pune pe primul plan şi nu acceptă să facă sacrificii pentru nimeni. Merge pe principiul potrivit căruia în dragoste se aplică aceleaşi reguli ca în război. Este de preferat să eviţi implicarea într-o relaţie cu o femeie sau un bărbat în Leu dacă nu îţi doreşti să suferi.

Balanţă

Ar fi bine să te fereşti de contactul cu cineva născut în Balanță. Totul este nesigur alături de o astfel de persoană: azi poate fi îndrăgostită de tine, iar a doua zi îşi poate aduce aminte de o fostă iubire la care ar vrea să se întoarcă. Te poate juca pe degete foarte mult timp şi niciodată nu îţi va da explicaţii în legătură cu relaţia pe care o aveţi. Este genul de om de la care te poţi aştepta la orice. Ai nevoie de o voinţă de fier dacă vrei să îi faci faţă, aşa că ai grijă!

Vărsător

Vărsătorul este cel mai libertin dintre toate semnele zodiacale. Nu poate fi ţinut în loc şi în mod sigur nu îşi va dori o relaţie care să îl responsabilizeze. Îi stă gândul numai la distracţie şi va face orice pentru a se distra, chiar dacă asta înseamnă să te excludă din planurile sale. Foarte rar se implică în relaţii serioase, asta pe motiv că nu este capabil să facă sacrificii. Dacă nu ai tăria necesară pentru a-l „domestici”, este mai bine să eviţi relaţia cuo persoană născută în zodia Vărsător, pentru că vei ajunge să urăști dragostea.

Dacă ai în preajmă bărbaţii din topul de mai sus, gândeşte-te de două ori înainte de a te implica într-o relaţie!