Zodii care te părăsesc fără niciun regret. Uite cine te dă repede uitării

Treo zodii provoacă suferinţe mari în inimile celor dragi. Îi uită repede pe cei din jur şi se gândesc numai la ele.

20 feb. 2017, 15:59
Zodii care te părăsesc fără niciun regret. Uite cine te dă repede uitării

ZODIA BERBEC

Nativul acestei zodii trece cu usurinta peste despartiri, chiar daca lasa o impresie contrara. Este destul de ranchiunos si nu iarta nicio persoana care il deranjeaza. Ii poate inlatura usor pe cei din jur, chiar daca nu i-au facut nimic. Acest nativ nu suporta sa fie contrazis, fapt pentru care se poate supara foarte usor chiar si pe cei care tin cu adevarat la el.

ZODIA SCORPION

Nativul acestei zodii trece usor de despartirile amoroase, ba chiar le initiaza de cele mai multe ori. Poate sa incheie o relatie cu lejeritate, fara sa ofere nicio explicatie. Considera ca persoanele care merita atentia lui trebuie sa ii cante in struna, sa fie de acord in tot ceea ce isi propune. Nu accepta criticile cu usurinta si poate fi, la fel ca nativul Berbec, razbunator.

ZODIA CAPRICORN

Nativul Capricorn traieste in lumea sa. Ii abandoneaza pe cei din jur ca vantul. Nu ii place sa ofere explicatii atunci cand dispare din vietile oamenilor. Capricornul lasa multa durere in sufletele celorlalti, mai ales in relatiile amoroase. Este un nativ taciturn, extrem de calculat si imprevizibil. Poate afisa o imagine care sa nu corespunda deloc cu realitatea pe care o traieste in interiorul sau.

Acest nativ are intotdeauna un plan de rezerva. Atunci cand da pe cineva uitarii, are grija ca acea persoana sa nu sufere foarte mult. Isi alege cu atentie momentul in care isi face iesirea din cadru.

Sursa: teotrandafir.com