Zodii care vor avea un 2019 bogat. Vezi dacă te numeri printre ele

5 zodii care vor avea un 2019 bogat. Ele sunt zodiile câștigătoare ale horoscopului în anul următor.

10 dec. 2018, 08:30
Zodii care vor avea un 2019 bogat. Vezi dacă te numeri printre ele

Anul debutează cu eclipsă de soare în zodia Capricprnului, fapt ce simbolizează încheierea perioadei de visare, așteptare, și începutul acțiunii.

La jumătatea lunii februarie 2019 vom avea onjuncția Marte – Uranus, care induce o stare de tensiune, răzvrătire, război. Zodiile se vor lupta pentru a câștiga dreptatea.

În luna Martie, când planeta Uranus intră în zodia Taurului, energiile legate de sectorul financiar vor fi putrenice. Se vor mări salarii, se vor schimba joburi și reguli.

În toamnă, Jupiter întră în Neptun, vom avea o perioadă de încăpățânare, certuri, negarea realităților.

Horoscop 2019. Ne vom redresa în noiembrie, când Neptun va forma un sextil cu Saturn, iar tendințele noastre vor fi spre accesarea lumii spiritale și spre cunoașterea esenței vieții și a rolului nostru.

În decembrie, Jupiter va esclada în semnul Capricornului de unde va avea grijă de aspectele fericite legate de sărbătorile finalului de an. Va fi o luna cu realizări, în care eforturile de peste an vor fi răsplătite.

Deși anul 2019 va fi unul cu efecte deosebite pentru toate zodiile, doar 5 se vor putea declara învingătoare. Vor avea un an bogat, sub aspectul banilor, al relațiilor, al dragostei. Iată care sunt acestea.
5 zodii bogate în 2019. Gemeni

Pentru nativii Gemeni, anul 2019 va fi unul cu mari provocări, dar dacă posedați o foarte bună stăpânire de sine și cu multă orientare, veți reuși să aplanati lucrurile și să aduceți fericirea pentru cei din jurul vostru. Veți reuși să deschideți multe uși și să profitați de toate oportunitățile pe care, în trecut, le-ați ratat. Fiți gata pentru orice, fiți gata să îmbrățișați binele care vine spre voi în 2019.

Fecioarele vor trece de la perioada de visare și așteptare, la acțiune. Vor face planuri pe care le vor îndeplini cu punct și virgulă. Nimic nu le va abate pe Fecioare din drumul lor – se vor împlini atît, personal, cât și profesional.
5 zodii bogate în 2019 Balanță

2019 îi va face pe nativii acestui semn să pună intrebări despre tot ceea ce-i inconjoară. Ei vor fi mai bine concentrați pe finanțele lor și vor încerca cu adevărat să pună aceste lucruri în ordine. Se vor axa mai mult pe lucrurile pe care și le doresc și vor face acele acțiuni care le vor favoriza ascensiunea.

Pentru nativii Scorpion, anul 2019 va fi unul al schimbărilor. Vor depăși toate problemele care pare că le-au pus capac în trecut. Lucrurile se vor echilibra acum pentru voi, veți primi datoriile la care nici nu mai sperați să le recuperați iar câștigurile financiare se vor îmbunătăți.

Vărsătorii se află în punctul de a renunța la dorințele lor pentru binele celor din jur. Vor deveni altruiști, fermecători, iar binele se întoarce către ei. Lecțiile din trecut, ghinionul în dragoste, au acum îi aduce în punctul de a izbândi și de a afla răspunsuri îndelung căutate.

sursa: cespunastrele.ro