Zodii dependente de dragoste, visează la o relaţie ca-n poveşti

Dragostea face minuni, iar de aceste minuni unii oameni sunt de-a dreptul dependenti. Simt nevoia sa iubeasca si sa fie iubiti, iar fara dragoste parca nu ar avea aer. Viseaza la o relatie ca in povesti si sunt capabili sa faca orice fel de sacrificii pentru asta.

17 iul. 2018, 09:46
Zodii dependente de dragoste, visează la o relaţie ca-n poveşti

Taur

Persoanele născute în zodia Taur visează necontenit la iubirea perfectă, ideală, la un cuplu bine sudat, o relație fără certuri, în care domnește armonia. În căutarea acesteia se vor îndrăgosti mereu de câte cineva, ba chiar vor deveni dependenți de acele persoane, căci Taurii simt nevoia de multă iubire și cred că numai copleșindu-și partenerii cu gesturi tandre îi vor putea ține mereu alături. Iubesc cu pasiune și dau tot ce au mai bun.

Rac

Racii nu pot trăi fără iubire, iar singurătatea este pentru ei cel mai mare dușman, un adevărat blestem. Se tem că nu vor avea cu cine să își împartă timpul și bucata de pâine. Trăiesc dragostea cu mare bucurie și toți cei din jur vor ști atunci când Racii sunt îndrăgostiți. Înfloresc pur și simplu, debordează de energie și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt născuți să iubească și să fie iubiți.

Pești

Nativii Pești se hrănesc pur și simplu cu sentimente. Dragostea le curge prin vene și nu pot trăi dacă nu iubesc și nu sunt iubiți. Atunci când se îndrăgostesc și-ar da și sufletul pentru persoana iubită, de care devin dependenți. Se regăsesc în celălalt ca într-o oglindă, ceea ce îi determină să vadă lucrurile mereu într-o perspectivă comună. Nu pot gândi decât pe termen lung la relație și vor avea întotdeauna un plan de viitor alături de cel iubit, scrie ele.ro.