Zodii urmărite de ghinion. Află dacă te numeri printre ele

Publicat: Joi, 24 August 2017 13:47 // Actualizat: Joi, 24 August 2017 13:47 // Sursa: romaniatv.net

Răul îl creăm cu mâna noastră. Poate că nu ne dăm seama când facem o greșeală. Poate că nu ne dăm seama cât de mare este acea greșeală. Dacă ne-am axa pe prezent, am lăsa trecutul la locul lui și nu ne-am mai gândi la viitor, poate că am reuși să ne schimbăm în bine dar și lumea să se transforme în persoane înțelegătoare.

Foto: unimedia.ro

CAPRICORN– Nativii acestei zodii nu au avut un trecut prea strălucit, dar asta nu i-a împiedicat să ajungă ceea ce sunt în momentul de față. Gândirea pozitivă vă ajută să scăpați din orice pericol și reușiți să treceți peste obstacole de fiecare dată. O persoană puternică, cum sunteți dumneavoastră, nu se dă batută nici când ajunge în ghearele celui mai mare pericol. Când încercați să rezolvați vreo ghicitoare care să vă scape de alt obstacol, aveți mintea limpede, sufletul liniștit și o imaginație bogată care este întotdeaună lângă dumneavoastră când aveți nevoie de ajutor.

BERBEC– Nativii acestei zodii nu au experimentat cum să scape din toate problemele care îl bântuie, deoarece a avut mereu ajutoarele lângă el. Dar în viitorul apropiat totul o să ia o întorsătură pentru că, acele persoane au obosit să vă tot apere și și-au luat o pauză. Sunteți o persoană mai sensibilă, dar știm că se ascunde un luptător în dumneavoastră și trebuie să îl scoateți în cele mai grele momente, deoarece nu o să mai aveți așa multe ajutoare.

PEȘTI– Nativii acestei zodii au avut un trecut minunat și plin de momente de bucurie alături de familie și prieteni, dar nu toate lucrurile sunt veșnice și trebuie să acceptăm să intre în viața noastră și lucrurile nefericite că altfel, n-ar mai fi o viață. Sunteți o persoană ordonată, cu ideile bine așezate pentru a le scoate când vă pândește un necaz și aveți nevoie de ele. Nu vă place să vă atașați de persoanele care vă doresc răul, dar și când ochii dumneavoastră sunt acoperiți și o faceți, viața voastră se întoarce cu susul în jos
Publicitate

VĂRSĂTOR– Nativii acestei zodii s-au chinuit prea mult ca să cedeze locul unde sunt acum. Dumneavoastră sunteți o persoană serioasă și toată ziua sunteți pe la serviciu. Ambiția este și ea imensă și cu ajutorul ei reușiți să vă împliniți și mai multe vise. Nu vă apropiați de persoane străine, dar și când o faceți nu vă mai puteți îndepărta de răul care este chiar lângă dumneavoastră. Personalitatea dură a voastră sperie pe toată lumea, dar noi știm că în sufletul dumneavoastră este un strop de bunătate și tandrețe.

Citeşte mai mult pe horoscoponline.ro.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ghinion noroc zodii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
26 Sep
noapte 4 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H