Zodiile care au cele mai grele karme. Vezi dacă te numeri printre ele

Atunci când vine vorba despre karme, unele zodii au cele mai grele karme, iar din acest motiv au numai de suferit în viață. Iată care sunt zodiile ghinioniste ale zodiacului și de ce au nevoie mereu de ajutor pentru a trece mai departe peste obstacolele care le ies în cale.

03 dec. 2018, 19:35
Zodiile care au cele mai grele karme. Vezi dacă te numeri printre ele

Nativii zodiei Rac sunt, cu siguranță, o surpriză în acest top. Sunt mereu apropiați de familie și de prieteni și nu își imaginează viața fără să facă fapte bune în fiecare zi pentru cei pe care îi prețuiesc din tot sufletul.

Din acest motiv, ne vine greu să cred că asupra nativilor acestei zodii planează o karma grea, care nu le dă adesea pace. Pare a fi o adevătată nedreptate, însă nativii zodiei Rac sunt adesea loviți de această karmă, care nu îi lasă să se bucure prea mult de viață.

Nu au noroc prea mare nici la bani, deși și-ar dori să cumpere mereu lucruri frumoase pentru cei dragi și să îi vadă fericiți. Când vine vorba despre viața personală, mulți nativi sunt înșelați de partenerul de viață. Ar trebui să nu se mai implice atât de mult dacă nu vor să sufere atât de mult.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com