Zodiile care au noroc la bani înainte de Crăciun! Horoscopul aduce veşti excelente pentru ei

SAGETATORII au astrele de partea lor in plan financiar, dar problemele sentimentale nu le dau pace nici la munca LEILOR. 

20 dec. 2018, 09:10
Zodiile care au noroc la bani înainte de Crăciun! Horoscopul aduce veşti excelente pentru ei

BERBECII pot pune mana pe o suma de bani din vanzarea unui bun. Insa astrele spun ca nu se vor bucura prea mult de asta, banii cum vor veni, asa vor pleca.

Planuri de schimbari in cariera pentru TAURI. Sfarsitul de an e un moment bun pentru a sta si a reflecta asupra rezultatelor si de a ne gandi ce facem mai departe.

Dragi GEMENI, nu va pierdeti entuziasmul la primul esec! Implicarea intr-un proiect nu va aduce atat de multa satisfactie pentru moment, insa astrele va sfatuiesc sa aveti putina rabdare.

RACII sunt. trasi de urechi la locul de munca. Un sef le-ar putea face observatii serioase intr-o problema, lucru pe care ei sa nu il ia in serios. Putin mai multa maturitate in comportament va recomanda astrele.

Problemele sentimentale nu le dau pace nici la munca LEILO. Sunt sfatuiti sa incerce sa se detaseze de problemele emotionale, daca nu vor unele si la serviciu. 

Noroc la bani pentru FECIOARE. Iar sansa ar putea veni odata cu un pas important in cariera, se pare ca astrele sunt cu totul de partea voastra astazi.

Dragi BALANTE, chiar daca sunteti implicate intr-un proiect de ceva timp, nu incercati sa grabiti rezultatele. Invatati ca succesul vine in timp si ca trebuie sa aveti multa rabdare pentru a culege roadele.

SCORPIONII au inceput saptamana foarte bine la capitolul bani, insa, portofelul cam incepe sa se goleasca. Mare atentie la cheltuieli si la niste sarcini mai grele la locul de munca.

SAGETATORII au astrele de partea lor in plan financiar. Pana la sfarsitul anului, ar putea da lovitura intr-o colaborare, dar ar putea primi bani si dintr-o sursa neasteptata.

CAPRICORNII au o zi extrem de incarcata. Vor sa termine totul la timp la serviciu, se implica si in treburile casnice, cumparaturi, cadouri, multe activitati ce le vor consuma toata energia.