Zodiile care au şanse mari să se despartă de partener în această primăvară. Poate ai noroc şi nu te numeri printre ele

Unele relații nu sunt făcute să dureze și de cele mai multe ori, relația ia sfârșit în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Despărțirile nu sunt deloc plăcute, însă uneori trebuie să acceptăm că așa a fost să fie.

16 feb. 2018, 12:21
Zodiile care au şanse mari să se despartă de partener în această primăvară. Poate ai noroc şi nu te numeri printre ele

Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor suferi în perioada următoare și care vor trece prin despărțiri dureroase, scrie estisuperba.ro. Află dacă ești printre ghinioniști.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, mai fericită ca niciodată. Cu cine a petrecut bruneta Valentine’s Day

BERBEC:

La începutul primăverii, nativii care sunt într-o relație vor întâmpina probleme în cuplu. Relația lor nu va mai funcționa cum trebuie și este posibil să de despartă de partenerul lor. Este foarte important să nu mai rămână într-o relație în care nu se simt confortabil.

Dacă vor acționa acum și vor lua o decizie, vor avea mai multă liniște pe viitor. Deși va fi o perioadă dureroasă pentru ei, doar așa se vor bucura de liniște sufletească mai târziu.

GEMENI:

Relația cu partenerul de viață nu mai merge cum mergea odată și vor avea loc evenimente care vor testa relația acestor nativi. Dacă gemenii vor trece cu bine peste acest hop important, relația lor se va consolida și va fi mult mai puternică.

Cu toate acestea, se va produce o ruptură în această primăvară. Gemenii vor avea parte de o primăvară tensionată și va trebui să-și decidă viitorul sentimental.

Citeşte şi O nouă despărţire zguduie showbizul. Codin Maticiuc şi Flaviei Mihăşan şi-au spus adio

FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să se gândească bine dacă mai merită să rămână în relația actuală sau nu. Pot închide un capitol și să înceapă unul nou.

Dacă nemulțumirile lor sau frustrările sunt mai multe decât gesturile de tandrețe și afecțiune, înseamnă că ar trebui să-și pună niște semne de întrebare și să se gândească dacă se merită să mai lupte pentru partener.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi vor avea probleme în cuplu în această primăvară, însă dac vor comunica se vor rezolva extrem de repede. Pot exista certuri grave și pot avea loc despărțiri dureroase.

Există multe răni care trebuie vindecate și, totodată, multe lacrimi amare. totul depinde de acești nativi. Ori mai fac compromisuri în continuare, ori se decid să pună punct relației.