Zodiile care nu scapă de divorţ nici dacă se leagă cu lanţuri de partener

Acestea sunt cele câteva zodii care sunt predispuse să divorțeze. Motivul este atitudinea lor în relație. Iată care sunt cele 4 femei care vor fi nefericite din cauza unei despărțiri.

12 apr. 2018, 18:17
Zodiile care nu scapă de divorţ nici dacă se leagă cu lanţuri de partener

Berbec

Femeile din această zodie își aleg partenerul din impuls. Apoi abia încep să analizeze situația pentru a-și da seama dacă au luat decizia bună pentru ele sau pentru el. Berbecii sunt destul de încăpățânați și se implică în conflicte, motiv pentru care partenerii lor trebuie să fie cumpătați și înțelegători. Singura cale prin care femeia din zodia Berbec nu se va despărți, va fi să învețe să lase de la ea atunci când e în relație.

Gemeni

Din păcate, femeile din zodia Gemeni sunt cam… infidele. Dacă nu te regăsești în această descriere, e de bine! Înseamnă că vei avea o relație fericită de lungă durată! Dar dacă știi că îți cam place aventura, trebuie să cântărești bine o eventuală decizie de unire a destinelor cu partenerul tău.

Fecioara

Fecioara nu se teme de decizii radicale și este capabilă de orice pentru a-și proteja independența și libertatea. De aceea, la prima abatere a partenerului, femeia din această zodie va avea curajul de a spune stop! Un lucru foarte bun de altfel, pentru că fericirea ei primează.

Sagetator

Are așteptări atât de mari, încât e aproape imposibil să le faci față. Așa că, în special Săgetătoarele aflate de a prima tinerețe vor avea nevoie de o schimbare în viața lor și nu e exclus ca aceasta să fie chiar partenerul de viață. Ca să fii toată viața cu o femeie din această zodie, trebuie să fii mereu surprinzător și interesant!