Zodiile care nu vor ezita să te scoată din viaţa lor într-o clipă

În 1789, atunci când Benjamin Franklin a spus că doar de două lucruri putem fi siguri: de plecarea din această lume și de taxe, toată lumea a râs cu poftă. Ei bine, mai există un lucru de care putem fi siguri: de faptul că unii oameni nu vor ezita să ne înlăture din viața lor în numai o secundă.

30 aug. 2018, 10:52
Zodiile care nu vor ezita să te scoată din viaţa lor într-o clipă

Iată care sunt zodiile care nu se gândesc la ce suferință pot produce din cauza acestui comportament pe care îl au și care te vor scoate imediat din viața lor.

Citeşte şi Zodiac CHINEZESC săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Mesaje NOI la început de TOAMNĂ din înţelepciunea chinezească!

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt extrem de extrovertiți. Sunt amuzanți și își fac ușor prieteni. Cei din jurul lor se bucură de aceste calități și de spiritul de aventură pe care îl au. Așa că cer ca și cei din jurul lor să țină pasul cu ei. Nu ai cum să rămâi în urmă atunci când ești alături de un nativ al zodiei Vărsător. Dacă acest lucru se întâmplă, să nu fii surprins să vezi că nu te mai afli în grupul său de prieteni și că nici măcar nu te mai sună.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.