Zodiile care se despart până la iarnă

Urmează o perioadă complicată pentru câteva zodii, care decid să pună punct poveștii lor de dragoste. Iată care sunt zodiile care se despart până la iarnă.

03 sept. 2018, 17:30
Zodiile care se despart până la iarnă

Prima zodie care decide că este mai bine să pornească pe un alt drum este zodia Leu. A fost vară plină de evenimente neprevăzute pentru nativii zodiei Leu. A venit momentul pentru ei să își facă niște calcule, iar unii nativi ai zodiei își vor da seama că este mai bine să rămână singuri. Încep niște discuții în contradictoriu, care nu le vor da deloc pace nativilor zodiei.

În unele cazuri, Leii s-ar putea confrunta cu infidelitate, iar acest lucru îi va face să creadă că este mai bine să aștepte iarna și sărbătorile singuri.

Acestor nativi li se recomandă să evite conflictele și să fie mai calmi în această toamnă, pentru că totul se poate transforma într-un lucru pe care nu și-l doresc deloc.

Nativii zodiei Gemeni vor decide să ia o pauză de la relația lor, mai ales dacă nu este o relație de lungă durată. Cei care sunt de mai mulți ani cu cineva vor fi în mare cumpănă în timpul iernii. Unii nativi s-ar putea trezi în fața unei decizii greu de luat. Să încerce să uite anumite lucruri care nu merg în relație sau să meargă mai departe?

Citeşte mai mult aici