Zodiile care vor suferi mult în toamna 2017

// Sursa: romaniatv.net

Cu toții trecem prin momente de cumpănă pe care le considerăm a fi capitale, dar în urma acestora evoluăm ca persoane și mergem mai departe, având cunoștință de anumite experiențe, care se vor dovedi a fi utile.

În perioada imediat următoare se va observa o stare de tensiune și, chiar dacă apar noi alianțe, vor fi schimburi dure de replici sau lovituri sub centură în ceea ce privește mediul economic, chiar politic și militar.

Evenimentele astronomice sau astrologice din ultima perioadă ne influențează și ni se va pune la încercare încrederea în noi înșine, credințele. Vor fi influențați în mod considerabil bărbații și este nevoie de multă rigoare în tot ceea ce se face. 

Berbec

Vă planificați strategii noi de viață, ceea ce va duce la ruperea unor obiceiuri vechi. Astfel, pentru cei aflați într-o relație de dragoste sunt șanse mari ca relația actuală să avanseze frumos, iar pentru cei singuri există posibilitatea de a întâlni marea dragoste. Veți merge la medic pentru soluționarea problemelor de sănătate.

Taur

Sunt șanse mari ca în această perioadă să discutați cu cineva despre un contract (achiziționarea unei locuințe), să semnați contracte, să susțineți un discurs. Încercați pe cât posibil să nu spuneți tot ceea ce gândiți persoanelor care au venit de curând în anturajul vostru și luați în calcul posibilitatea unui eșec din punct de vedere financiar, întrucât sunt șanse ca cineva să vă tot amâne.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop toamnă zodii ghinion zodii toamna 2017
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6589
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H