Zodiile care vor trece în scurt timp printr-o despărţire dureroasă – Vor suferi cumplit!

Dragostea este cel mai frumos sentiment, însă de cele mai multe ori, iubirea ne aduce foarte multă suferință. Nu toată lumea are norocul să întâlnească pe cineva alături de care să-și găsească fericirea. Astrele ne dezvăluie o mulțime de lucruri despre noi și despre personalitatea noastră, dar, în același timp, și despre viața noastră amoroasă și modul în care aceasta este influențată de semnul nostru zodiacal.

RomaniaTV.net
25 apr. 2018, 05:29
Zodiile care vor trece în scurt timp printr-o despărţire dureroasă – Vor suferi cumplit!

Există anumite zodii care vor suferi și se vor confrunta cu decepții pe plan amoros. Vezi dacă te afli printre ele!

BERBEC: 

Chiar dacă acești nativi sunt în starea de negare, se confruntă cu anumite conflicte în cuplu și nu se mai înțeleg la fel ca la început cu partenerul de viață.

Este posibil ca în anul 2018 să aibă de suferit din punct de vedere sentimental și se poate ca noul an să le aducă o despărțire. Totuși, nu ar trebui să sufere pentru că ce este pentru ei cu adevărat, este pus deoparte.

S-ar putea ca această despărțire să fie cel mai bun lucru care li s-ar putea întâmpla acestor nativi. Cel mai bine este să rămână doar cu părțile bune din relație și să nu mai gândească negativ.

LEU: 

Deși au luptat mult să găsească pe cineva alături de care să construiască ceva frumos, acești nativi vor realiza că acea persoană nu le este predestinată.

Nu mai comunică la ca început și vor ajunge să se certe din orice nimic. Se vor îndoi de fidelitatea partenerului lor și chiar s-ar putea să aibă parte de surprize neplăcute.

Chiar dacă leii vor fi dezamăgiți și triști, este mai bine să privească doar partea plină a paharului pentru că doar așa vor avea satisfacțiile pe care și le doresc pe celelalte planuri.

SCORPION: 

Se știe despre acești nativi că sunt extrem de pasionali și dedicați relației atunci când se îndrăgostesc. Cu toate acestea, acești nativi sunt campioni când vine vorba de relații eșuate.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal fac cele mai proaste alegeri în materie de parteneri și primesc doar persoane nepotrivite în viața lor. Vor realiza că nu se potrivesc deloc cu partenerul lor și de aceea, vor suferi în acest an.