Zodiile cu cea mai bună compatibilitate: Cine are fluturi în stomac după o partidă sexuală

Semnul zodiacal spune multe, si nu numai despre personalitatea unei persoane.

21 mart. 2017, 16:11
Zodiile cu cea mai bună compatibilitate: Cine are fluturi în stomac după o partidă sexuală

Berbec

Stil Sexual: Pasionat si nerabdator, acest partener nu este adeptul romantismului, si este intodeauna gata sa sara peste preludiu. Stie ce vrea, si o vrea repede.
Semne compatibile: Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator
Ii plac: tot ce este diferit, partenerii agresivi. Subtilitatea nu este deasemenea punctul lui forte.
Nu ii place: rutina.

Varsator

Stil sexual: Libidoul unui Varsator creste in aceeasi masura in care creste stimularea mentala. Este dispus sa incerce orice este nou, atata timp cat suna interesant. Poate sa devina un partener foarte pasional, care o sa te uimeasca.
Semne compatibile: Gemeni, Berbec, Leu, Sagetator.
Ii plac: conversatia, personalitatile neobisnuite, preocuparile intelectuale.
Nu ii place: stilul conventional. Deasemenea, daca va simti ca incerci sa ii iei libertatea, va fugi cat mai departe de tine.

Capricorn

Stil sexual: Pot parea foarte focusati pe munca, dar sunt la fel de dedicati si cand intra in dormitor. Ei sunt una din cele mai pasionale zodii. Chiar daca la exterior ar parea contrariul, este un partener foarte rabdator si rezistent.
Semne compatibile: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion, Pesti.
Ii place: Capricornii sunt atrasi de oameni impliniti, inteligenti, care sunt gata sa faca primul pas si au rabdarea necesara pentru a-i distrage de la munca si a-I ademeni cu escapade romantice si distractii senzuale.
Nu ii plac: spontaneitatea si ciudateniile.

Sagetator

Stil sexual: Acest avid calator prin lume o sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din Univers. E deschis, aventuros si decis sa se distreze cu orice mijloace. Daca nu ii esti insa loial, iti va spune “la revedere” fara sa clipeasca.
Semne compatibile: Berbec, Leu, Gemeni, Balanta, Varsator
Ii place: Aventura. Trebuie sa incerce cele mai ciudate si exotice tehnici.
Nu ii place: Predictibilitatea. Daca iti place sa stai in fata televizorului, in fiecare sambata seara, nu o sa-l multumesti pe Sagetator.

Scorpion

Stil sexual: Scorpionii sunt misteriosi si intensi. Vrea niste experiente cu adevarat interesante, altfel se multumeste sa fie singura. Cand un Scorpion te vrea, trebuie sa te pregatesti pentru o adevarata experienta erotica.
Semne compatibile: Rac, Pesti, Gemeni, Balanta, Varsator.
Ii place: intelegerea. Cand ai aflat ce ii place, fa-o pentru ea. Trebuie sa stii ca e deschisa si la abordari mai kinky, funie sau chiar un bici.
Nu ii plac: prostanacii sau oamenii insistenti. Ea e cea care o sa detina controlul mereu.

Balanta

Stil sexual: este o persoana sofisticata, cu un intelect deosebit si o fixatie pentru perfectiune. E intrigata de erotica si de abordarile noi ale placerii. E foarte deschisa dar delicata, va spune “da” oricarei provacari, atata timp cat nu este prea ciudata.
Semne compatibile: Gemeni, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.
Ii place: sa decorezi dormitorul si sa o duci intr-un loc frumos din oras. Ii plac si cadourile scumpe deasemenea.
Nu ii place: tot ce este ieftin si nu este interesata sa-si petreaca noaptea sub lumina stelelor. Ea este facuta pentru hoteluri luxoase, sau cel mult, o cabana luxoasa.