Zodiile favorizate în Noul An Chinezesc: Bivolii se vor umple de bani

Noul An Chinezesc începe pe 16 februarie şi se va afla sub influenţa Câinelui de Pământ. Dacă unii nativi vor spune că au dat lovitura pe toate planurile, alţii vor mai avea câte ceva de pus la punct. Află care sunt zodiile favorizate în acest nou an!

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 09:40
Zodiile favorizate în Noul An Chinezesc: Bivolii se vor umple de bani

Bivol (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Vei avea spor la bani şi vei şti cum să îi înmulţeşti cu cap. Orice vei face, vei şti să scoţi un profit frumuşel. Totuşi, ai grijă cum alegi să îţi cheltuieşti câştigurile, pentru a nu te trezi îndatorată peste măsură mai târziu. Creativitatea ta va ieşi la lumină încă de la începutul anului chinezesc, când va trebui să faci faţă unor noi provocări. Poate fi vorba despre un test pentru un loc de muncă nou. Pe plan amoros, faci tot posibilul să te împarţi între muncă şi familie şi ai noroc că partenerul te înţelege.

Citeşte şi ZODIAC CHINEZESC 2018, HOROSCOP CHINEZESC 2018: Schimbări majore din februarie, ANUL CAINELUI DE PAMANT

Iepure (1963, 1975, 1987, 1998, 2011)

Vei fi destul de ocupată din a doua parte a anului chinezesc, moment în care toate planurile se vor intersecta în viaţa ta. Altfel spus, vei avea o ascensiune în carieră, te vei pregăti pentru un moment definitoriu în relaţia de cuplu şi e posibil să te muţi şi într-o altă casă. Pe toate le vei face cu spor, numai dacă vei avea şi susţinerea celor de lângă tine. De asemenea, vei avea ocazia să îţi faci prieteni noi, cu care să interacţionezi încă de la prima vedere.

Descoperă ce zodii vor avea noroc în noul an chinezesc pe clickpentrufemei.ro.