Un bărbat, îmbrăcat în PREOT şi cherchelit bine, ÎNJURĂ ŞI DANSEAZĂ într-un tren din gara Paşcani VIDEO

Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a făcut scandal într-un tren ce staţiona în gara Paşcani. Bărbatul le-a cerut ţigări unor tineri, a înjurat şi a dansat, spre amuzamentul celor care l-au filmat, scriu cei de la "Bună Ziua, Iaşi".

15 ian. 2014, 07:27
Un bărbat, îmbrăcat în PREOT şi cherchelit bine, ÎNJURĂ ŞI DANSEAZĂ într-un tren din gara Paşcani  VIDEO

Bărbatul îmbrăcat în preot a urcat în tren cherchelit bine. Buna dispoziţie îi era umbrită doar de faptul că nu-şi mai găsea ţigările şi nici vreun bun samaritean dispus să-l îndatoreze cu o ţigară. „Unde p… mă-sii îs, cî nu li găsăsc?”, spunea bărbatul scormonindu-se nervos prin buzunarele anteriului.

Când şi-a dat seama că este filmat de un grup de tineri, omul s-a dat şi mai tare în spectacol, dănţuind frenetic pe ritmurile unei piese obscure pe care o fredona cu vocea-i baritonală. Când fiorul artistic a trecut, prezumtivul preot şi-a adus aminte cu obidă de lipsa ţigărilor. „Lasî-mă, dracu’! M-ai f…t di m-ai gătit!”, a pomenit el numele Necuratului.

Zavera provocată de purtătorul de anteriu şi camilafcă a stârnit interesul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, care acum caută să-l identifice. În consecinţă, imaginile au fost trimise clericilor din Moldova, însă deocamdată nu l-a identificat nimeni ca fiind printre cei ce au primit sfânta taină a preoţiei existând şi posibilitatea ca bărbatul să nu fi fost hirotonisit, veştmintele preoţeşti fiind folosite fără drept, doar pentru confortul termic.