BRAVO AI STIL 2017 LIVE: Cea mai neaşteptată „eliminare” în gala de sâmbătă, 4 noiembrie

BRAVO AI STIL 2017: Un anunț ia prin surprindere fanii emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

RomaniaTV.net
04 nov. 2017, 16:54
BRAVO AI STIL 2017 LIVE: Cea mai neaşteptată „eliminare” în gala de sâmbătă, 4 noiembrie

UPDATE. „BRAVO, AI STIL!”, gala 4 noiembrie 2017. Concurenta eliminată este Geanina.


BRAVO, AI STIL, Kanal D, 4 noiembrie. Jorge a anunțat pe Facebook că-n gala de sâmbătă va fi ultima sa apariție în show-ul de modă ”Bravo, ai stil! El era prezent alături de Victor Slav și de Bogdan Vlădău și comentau ținutele fetelor înainte ca acestea să apară în fața juraților. Cei trei le dădeau ”like” sau ”dislike”. 

BRAVO, AI STIL, Kanal D, 4 noiembrie. ”Ultima mea aparitie la Bravo, ai stil. Sambata aceasta. A fost o experienta frumoasa! Va pup”, este mesajul pe care cântărețul l-a postat pe contul său oficial de Facebook.

BRAVO, AI STIL, Kanal D, 4 noiembrie. Întrebat de ce, el a răspuns: ”Păstrez pentru mine. Sorry!”. 

BRAVO, AI STIL, Kanal D, 4 noiembrie. Bogdan Vlădău, Victor Slav și George Papagheorghe (Jorge) erau prezenți în platoul emisiunii la Gala de sâmbătă, unde fiecare avea de spus un cuvânt la jurizarea concurentelor.

GALA BRAVO AI STIL, 4 NOIEMBRIE 2017. O noua editie din Gala „Bravo ai Stil” este sambata, 4 noiembrie 2017 la Kanal D. In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, juratii se confrunta cu o situatie nemaintalnita pana acum in cadrul concursului; Ramona vrea sa paraseasca competitia, interesul in crearea outfiturilor fiind ca si inexistent din partea fetei.

 

GALA BRAVO AI STIL, 4 NOIEMBRIE 2017. Deranjat fiind de atitudinea concurentei, Razvan refuza sa ii comenteze tinuta acesteia, iar Raluca Badulescu se declara stupefiata de comportamentul Ramonei.

“Atitudinea Ramonei ma lasa masca. Atunci cand s-au inscris in acest concurs stiau la ce anume sa se astepte! Ceea ce face ea acum este necinstit fata de noi, fata de rivalele ei, fata de telespectatori”, spune Raluca Badulescu.

Culmea, desi vrea sa paraseasca emisiunea “Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu spune ca tinuta fetei nu este una slaba, dar dorinta ei de a pleca acasa este mult mai puternica.

“Nici macar nu este foarte slaba tinuta! Sigur ca nu este o tinuta de Gala, dar daca ai fi avut si o banda neagra de catifea la gat, era un outfit foarte bun”, a adaugat juratul.

GALA BRAVO AI STIL, 4 NOIEMBRIE 2017. Cine va parasi competitia in aceasta Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!” veti putea afla urmarind editia din aceasta seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!