CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018: Momente incendiare înainte de anunţul final

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018: A venit momentul să fie pus în balanţă rezultatul testului cuplului Mirela şi Ionuţ! Cei doi s-au revăzut după 18 zile, la Bonfire. Parcursul Mirelei şi al lui Ionuţ pe "Insula Iubirii" pare să fi fost presărat de neîncredere, de vorbe grele spuse unul despre celălalt, în fața camerelor de filmare, dar și despre posibilitatea de a porni pe drumuri diferite.

RomaniaTV.net
02 dec. 2018, 19:20

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018: Mirela şi Ionuţ se află, în sfârșit, faţă în faţă, după 18 zile. „Relaţia noastră a mers foarte prost în ultima perioadă!”, mărturisește Ionuț.

Cei doi au vizionat un colaj de momente care le-au marcat relaţia, ca mai apoi să-și arunce vorbe grele.

Discuția s-a intensificat atunci când au fost pomenite ispitele. Ionuț a arucat prima mărturisire, spunându-i Mirelei: „- Nu am făcut sex cu Nicoleta!” Reacția femeii a fost de neîncredere: „Cred că…”, sugerând de fapt că Mirela nu crede ceea ce Ionuț spune despre idila cu ispita, în cele 18 zile petrecute pe insulă. 

După ce şi-a înfrânat dorinţele şi atracţia şi a ţinut garda sus în faţa ispitei Mircea timp de 18 zile, Mirela şi-a făcut curaj să facă saltul de încredere în braţele altui bărbat!